08 sept. 2020 | 17:44

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Știri generale
Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită
Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Luna din Taur formează aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto și Saturn sunt retrograde, ceea ce oferă zodiilor Taur, Fecioară și Capricorn multă putere de muncă. Pe de altă parte, cei născuți sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, în timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute cu persoana iubită.

Horoscop 9 septembrie 2020. Discuții aprinse și planuri de viitor cu persoana iubită pentru un nativ al zodiacului

Berbec

Nativii zodiei trec printr-o perioadă a schimbărilor din toate punctele de vedere. Drept urmare, astăzi nu este indicat să ia hotărâri pe termen lung, sa facă promisiuni sau să semneze contracte.

Taur

Taurii se bucură de atenție astăzi. Este vorba despre o persoană de la locul de muncă. Dacă vă înțelegeți de minune, este posibil ca această conexiune care abia se formează să devină una romantică. Nu ar fi exclusă o nouă poveste de dragoste.

Gemeni

Treceți printr-un moment de rebeliune și, dacă știți să vă respectați în același timp și atribuțiile, nu se va putea petrece nimic îngrijorător. Descărcați-vă de probleme și frustrări. Discutați cu persoanele din jur!

Rac

Uneori, este bine să te îndoiești de lucrurile din jur, astfel rămâi în gardă și acționezi doar atunci când situația o cere. Astăzi poți sta liniștit, căci nu ai niciun motiv pentru a intra la bănuieli în legătură cu cineva sau cu ceva.  Dacă menții aceeași atitudine, ai putea intra în probleme cu persoana iubită. De asemenea, fiind atât de mult timp în alertă, nu ți-ar strica o scurtă vacanță sau măcar un moment de relaxare la film.

Leu

Ești precum o bilă de energie și veselie, dar ai face bine să conservi ce ai acum, căci vei epuiza ”darurile” cu o prea mare rapiditate, ba chiar înainte de a realiza ceva constructiv cu ele.

Fecioară

Nu mai fi mână largă mereu. Dacă ai de gând să continui în acest ritm, curând vei ajunge cu mâna goală. Dacă nu poți controla cât oferi, ar fi mai bine să nu o mai faci deloc, în unele cazuri.

Balanță

În ultima vreme te-ai pus mereu pe locul întâi în viața ta. Deloc rău, însă nu uita de restul aspectelor, care îți împlinesc viața și ele, de oamenii dragi și de nevoile lor. De asemenea, nu ar strica să faci mici gesturi pentru cei din jur, care nu costă nimic. De exemplu, ține ușa pentru o persoană mai în vârstă sau hrănește un animal.

Scorpion

Ești plin de surprize, dar și surprizele vin spre tine. Tocmai când credeai că știi deja totul despre cineva, persoana respectivă te ia prin surprindere și se arată mult mai interesantă decât ai fi crezut. De altfel, descoperirile vor abunda în toate domeniile vieții tale. Schimbi unele aspecte ce țin de ordinul fizicului tău, ceea ce îți va aduce și un plus de energie, admirație pentru corpul tău, dar și mai multă încredere în sine.

Săgetător

Rețeta succesului pentru astăzi este să combinați o atitudine pozitivă cu puțină creativitate, de care sigur puteți da dovadă. Distrați-vă mai mult și bucurați-vă de orice situație în care vă aflați azi.

Capricorn

Ziua începe cu liniște și totul pare că este în grafic. Însă, pe la prânz, este posibil să se producă un ambuteiaj care să te zguduie din temelii, căci, din senin, lucrurile din jurul tău încep să capete alte sens.

Vărsător

Astăzi vă simțiți nedreptățiți. Aveți senzația că munciți mai mult decât ceilalți, mai bine decât ei și nu sunteți răsplătiți pe măsură. Dacă la mijloc sunt nedreptăți ce nu pot fi corectate, încercați măcar să nu vă mai uitați în grădina vecinilor. Nu vă lăsați doborâți de frustrări. În curând, efortul vostru va fi recompensat.

Pești

Deși nu suntem deloc aproape de weekend, Peștii simt nevoia să își satisfacă toate capriciile. Ai grijă, căci toate aceste dorințe te pot costa scump, iar situația ta financiară, pentru moment, nu este grozavă. Cât despre iubire, nici acolo stelele nu strălucesc. Fă lucruri pentru partener și îngrijește-te de fericirea lui. Discuțiile din familie tocmai de aici au apărut.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro