8 cadouri ciudate pentru iubit/iubită de Valentine’s Day

de: Dana Cazacu
13 02. 2020

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar frenezia cadourilor a început deja. Cuplurile care doresc pe 14 februarie să-și uimească partenerul de viață aleg tot mai des să renunțe la cadourile clasice, în favoarea celor inedite sau personalizate.

8 cadouri ciudate de Valentine’s Day pentru iubit/iubită

Ziua Îndrăgostiților este un prilej de a-ți arăta iubirea pentru partenerul de viață și cum femeile adoră să primească cadouri, bărbații se chinuie să găsească unul inedit și surprinzător. Buchetele de flori, cutiile de ciocolată sau ursuleții de pluș sunt deja clasice, însă sunt și cupluri care doresc cadouri mai sofisticate.

Se știe că gusturile nu se discută, așa se face că unele doamne doresc cadouri practice și folositoare, în timp ce altele sunt mai romantice și preferă să fie impresionate. Bărbați, înarmați-vă cu nervi de oțel și dați iama în magazine pentru a achiziționa cadoul perfect pentru partenera de viață!

Cadoului perfect pentru persoana iubită

Sărbătoarea preluată de la americani şi devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate deveni o veritabilă sursă de stres pentru cei care se află în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Orice ai alege să faci pe 14 februarie gândește-te că nu cadourile sunt importante, ci timpul de calitate petrecut în compania jumătății tale. Ziua Îndrăgostiților nu este neapărat o zi de împărțit cadouri, ci mai degrabă de iubire, armonie și fericire.

Idei cadouri mai ciudate

  • Pătură cu mâneci pentru cupluri

Se numește Pătura cu mâneci pentru cupluri și are capacitatea de a aduce mai aproape cuplurile și de a le ajuta să se atingă și să se conecteze în cazul în care au uitat să facă asta.

  • Cană termosensibilă cu inimă

Inima se colorează pe măsură ce adaugi lichide fierbinți înăuntru și se potrivește și mai bine pasionaților de jocuri retro.

  • Hartă răzuibilă

Cadoul perfect pentru pasionații de călătorii sau pentru oricine visează s-o ia cândva la pas prin lumea largă.

8 cadouri ciudate de Valentine’s Day pentru iubit/iubită.

  • Joc pentru cupluri 101 Sarutari Creative

101 metode unice de sărut pentru o zi distractivă.

  • Voucher cadou pentru ea

Un set de cartonașe cu avantaje de care poate beneficia iubita ta. Ea le va folosi când va considera de cuviință. Sunt interactive și cumva specifice fetelor.

  • Voucher cadou pentru el

Același lucru, dar pentru el.

Cadouri personalizate de Valentine’s day

  • Cană personalizată online

 

  • Ceas personalizat online

 

Spor la cumpărături. Nu prea mai ai mult timp la dispoziție.