7 lucruri care se întâmplă când mori. Numărul 6 e ceea ce vor toți oamenii să vadă

7 lucruri care se întâmplă când mori. Numărul 6 e ceea ce vor toți oamenii să vadă
7 lucruri care se întâmplă când mori.

Oamenii se tem de multe lucruri, dar una din cele mai mari frici este cea de moarte. Mulți specialiști încă încearcă să explice în diverse moduri procesul, iar cu ajutorul studiilor află din ce în ce mai multe detalii despre ultima clipă de viață. Experții au venit acum cu alte amănunte despre momentul în care murim. Există 7 etape, iar una dintre ele este dorită de toată lumea de pe acest pământ.

Ce se întâmplă când mori: explicațiile specialiștilor

Există o mulțime de cercetări științifice legate de momentul în care murim. Experții studiază și acum fenomenul care se întâmplă în corpul unui om după ce sufletul părăsește corpul.

De-a lungul timpului, numeroase declarații ale unor persoane care au trecut pentru câteva clipe dincolo de lumea aceasta au schimbat cursul credințelor mulți.

Unii au susținut că nu există nimic, iar alții au mărturisit că au avut parte de cele mai frumoase clipe de liniște în Rai. Doctorul Michael Newton ce este specializat în hipnoterapie și-a hipnotizat pacienții pentru a-i scăpa de experiențe traumatizante diverse.

Psihologul a descoperit că era capabil să aducă la lumină întâmplări care nici măcar nu au avut loc în această viață, ci la granița celor două. Specialistul a dezvăluit câteva din cazurile incredibile în cariera sa de peste patru decenii în cărțile lui ,,Călătoria sufletelor” și ,,Destinul sufletelor”.

7 lucruri care se întâmplă cu tine

Retrăiești întreaga viață: un fenomen întâlnit și cunoscut de câțiva care s-au aflat în brațele morții este acesta. Sinapsele creierului intră într-o stare rapidă care permite astfel accesarea tuturor memoriilor importante înainte ca sufletul să se despartă de corp.

Îți poți vedea corpul: multe persoane au susținut că s-au văzut stând lângă propriul trup fără viață. Acest lucru nu sperie atât de tare precum pare, conform specialistului.

Lumina: toți oamenii care s-au aflat aproape de moarte au văzut o lumină despre care au crezut că este cea din Rai. Ea reprezintă o fază tranzitorie care te readuce în lumea spirituală, casa ta reală.

Te întâlnești cu persoane decedate: ele nu sunt neapărat persoane cunoscute din viața aceasta, ci ar putea fi oameni pe care i-ai îndrăgit în alte vieți .

Amintiri: sufletele iau o formă asemănătoare cu a corpului fizic pentru a crea o senzație de familiaritate. Acestea pot apărea sub o altă înfățișare, motiv pentru care unii oameni au amintiri pe care nu și le pot explica.

Îngeri păzitori: se spune că fiecare om are îngerul său păzitor sau propriul ghid spiritual. El este cel care te urmărește în noua lume.

Recapitularea vieții: câteva persoane au declarat că au avut parte de un rezumat al întregii vieți. După ce au văzut tot, se poate ca după o perioadă în lumea spirituală să fie nevoie să ajungă din nou pe pământ pentru a finaliza unele lucruri. În acest scenariu se regăsesc multe persoane care au ieșit din comă.