10 metode simple prin care poți să câștigi bani în plus. Poți face chiar și 5 mii de lei pe lună

10 metode simple prin care poți să câștigi bani în plus. Poți face chiar și 5 mii de lei pe lună
10 metode simple prin care poți să câștigi bani în plus

Salariul, principala sursă principală de venit pentru mulți dintre noi, nu este de cele mai multe ori de ajuns. Ai mai jos câteva idei despre cum poți să câștigi bani în plus. Poți face chiar și 5 mii de lei pe lună.

10 metode prin care poți să câștigi bani în plus

Unele dintre metodele de mai jos sunt temporare, un mod de a câștiga bani rapid pentru clipele când ajungi la fundul sacului, pe când altele reprezintă o investiție pe termen lung.

  • Vinde obiectele de care nu mai ai nevoie pe site-urile de anunțuri. Poți vinde, de exemplu, gadgeturi, baterii externe, mobilă sau obiecte pe care se adună praful în casă.
  • Fii șofer de Uber/Taxify. Ai timp în care stai degeaba sau vrei să conduci după muncă? Poți face bani din asta, iar soluția este să devii șofer pentru Uber sau Taxify. Pentru a te ambiționa trebuie să știi că cei care conduc 8 ore pe zi timp de o lună câștigă salarii între 3000 și 5000 de lei.
  • Închiriază! Dacă ai o cameră în plus, închiriaz-o pe AirBnB pentru un venit în plus. Trebuie doar să te asiguri că încăperea este curată și arată bine.
10 metode simple prin care poți să câștigi bani în plus. Poți face chiar și 5 mii de lei pe lună
Una dintre cele mai ”accesate” metode este de a fi șofer de Uber
  • Administrează conturi de social media ale unor afaceri mici. Având în vedere că nu toate companiile mici au timp sau bani pentru a-și administra cum trebuie conturile de Facebook, Instagram, Twitter etc, ai putea face tu asta în schimbul unei sume.
  • Mergi la plimbare. Poți câștiga bani în plus plimbând câinii altora. Ideea surâde multora.
  • Fă economie. De cele mai multe ori, pentru a câștiga bani în plus, nu este nevoie decât de o reducere a cheltuielilor. Ține un buget timp de o lună și vezi pe ce se duc banii, apoi poți începe să tai cheltuielile inutile.