02 aug. 2012 | 10:45

Philips FWP3200D – O idee din trecut, cu tehnologie din prezent

ACTUALITATE
Philips FWP3200D - O idee din trecut, cu tehnologie din prezent

Chiar daca ati fi zis ca Philips a renuntat sa mai investeasca aleatoriu in diverse segmente de electronice, cel mai nou produs al companiei olandeze are toate sansele sa va schimbe parerea.

Philips FWP3200D

FWP3200D face o treaba foarte buna in a va aminti de combinele audio de acum 10-20 de ani, pe care le-ai fi purtat si pe umar de atata entuziasm. Mpi; dispozitiv de redare a muzicii este probabil cel mai avansat produs de la Philips din mai multe puncte de vedere. Nu numai ca ofera posibilitatea de a conecta doua iPhone-uri simultan, dar dispune si de o tehnologie audio de ultima ora.

Cu toata ca la prima vedere pare un sistem Hi-Fi de moda veche, aparatul de mai sus ofera accesul la muzica de pe 2 iPhone-uri sau iPod-uri in acelasi timp, emanand 300 W de sunet de calitate. Boxele isi schimba culoarea in functie de ritmul muzicii, iar puterea sunetului este oferita de doua subwoofere de 5,25 inci si 2 difuzoare pentru inalte. Pentru o particularizare completa a experientei de auditie, nu lipsesc nici controalele detaliate pentru medii si basi.

Trebuie mentionat faptul ca partea de mixaje, care ati fi tentati sa credeti ca definesc acest produs, in realitate este complet fictiva. Este adevarat ca iPhone-urile pe care le vedeti in imaginea de mai sus se pot invarti, insa pentru scratching efectiv apelati mai bine la niste aplicatiii dedicate de iOS. Daca va numerati printre cei care se simt tentati de acest design futurist dar nu se afla in in posesia unui iPhone merta sa retineti ca printre sursele de semnal compatibile cu FWP3200D se numara si un USB, impreuna cu un port aux de 3.5mm.

Pretul pentru dispozitivul de mai sus in versiunea standard este de 470 dolari, iar daca puterea de 300W este infima pentru voi, cu 314 dolari in plus puteti achizitiona o pereche suplimentara de difuzaore cu aceleasi linii de design.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele