18 iul. 2024 | 11:00

Descoperirea inedită a unei femei: Cum arată cu adevărat interiorul unui scanner de aeroport VIDEO

ACTUALITATE
Descoperirea inedită a unei femei: Cum arată cu adevărat interiorul unui scanner de aeroport VIDEO

Lima, o utilizatoare de TikTok, a împărtășit o experiență neobișnuită care a stârnit curiozitatea multor călători: cum arată interiorul unui scanner de bagaje de aeroport.

O privire inedită asupra scannerului de bagaje

În timpul unei călătorii, prietenul ei, Jeff, a făcut un apel video FaceTime cu ea chiar în timp ce își trimitea telefonul prin scannerul de securitate. Astfel, a oferit lumii o perspectivă unică asupra procesului pe care îl parcurg bagajele noastre de mână.

Jeff a început apelul video zâmbind către Lima înainte de a-și plasa iPhone-ul într-o tavă de verificare și a-l trimite prin scannerul cu raze X. Lima a postat ulterior filmarea pe TikTok sub utilizatorul @welcome_to_lima_land, împărtășind această experiență inedită cu toți cei curioși să vadă ce se întâmplă dincolo de liniile de securitate.

Observațiile din interiorul scannerului

Deși scannerul de bagaje efectuează o muncă complexă – calculând masa și densitatea conținutului tăvii și identificând obiectele ilegale – interiorul său nu pare atât de spectaculos cum mulți și-ar imagina. În filmarea distribuită, Lima a fost în mare parte lăsată în întuneric pe măsură ce telefonul se deplasa de-a lungul benzii transportoare.

Printre observațiile făcute de Lima în timpul acestei experiențe a fost și cea a unor „stele cool”, un efect despre care utilizatorii de pe rețelele de socializare au explicat că este de fapt radiația ionizantă utilizată pentru a identifica obiectele ascunse și pentru a crea imagini ale bagajelor. Alte comentarii ale ei au inclus remarci despre cât de întunecat era interiorul scannerului, lucru destul de previzibil.

Deși realitatea de a fi în interiorul unui scanner de bagaje a fost un pic dezamăgitoare, videoclipul a satisfăcut totuși curiozitatea multora. Un utilizator de pe rețelele de socializare a comentat: „Acum toți am avut șansa de a experimenta acest lucru. Mulțumesc!”. Altul a adăugat: „Lucruri care par ilegale, dar nu sunt”. Un al treilea utilizator a remarcat: „Nu sunt acele stele radiații?”, iar altcineva a părut dezamagit: „Mă așteptam să fie mai interesant, dar măcar acum știu”.

Lima a însoțit postarea cu titlul: „Întotdeauna am vrut să știu… acum mă simt radioactivă”. Și se pare că mulți dintre noi putem fi de acord cu acest sentiment, acum că misterul interiorului scannerului de bagaje a fost dezvăluit.

@welcome_to_lima_land Always wanted to know…I feel radioactive now 👽 #german #american #aiport #facetime ♬ original sound – JL – JL 🎸