10 iun. 2024 | 10:30

Când se termină programul litoralul pentru toți în 2024. Cât timp mai ai să mergi la mare cu prețuri civilizate în România

ACTUALITATE
Când se termină programul litoralul pentru toți în 2024. Cât timp mai ai să mergi la mare cu prețuri civilizate în România

Programul „Litoralul pentru Toți” oferă românilor ocazia de a se bucura de vacanțe la mare la prețuri accesibile în extrasezon, când stațiunile și plajele sunt mai libere. În 2024, programul a început la începutul lunii mai și se desfășoară până pe 20 iunie, oferind reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți.

Ce presupune programul Litoralul pentru toți 2024

Ajuns la cea de-a 43-a ediție, programul „Litoralul pentru Toți” vine cu oferte atractive pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Programul este împărțit în două etape:

  • Prima etapă: 3 mai – 20 iunie
  • A doua etapă: 1 septembrie – 15 octombrie

Hoteluri participante

Până în prezent, 17 hoteluri de 2, 3 și 4 stele din șase stațiuni s-au înscris în program, printre care:

  • Mamaia: Hotel Modern, Hotel Central, Hotel Voila
  • Eforie Nord: Hotel Vis, Hotel Cupidon, Hotel Minerva
  • Neptun-Olimp: Hotel Q
  • Venus: Hotel Dana
  • Mangalia: Hotel Corsa

Cât te costă o săptămână la mare cu Litoralul pentru toți 2024

Pentru cei care doresc să-și planifice din timp vacanța de vară, programul „Litoralul pentru toți” 2024 vine cu oferte tentante. Iată câteva exemple de prețuri pentru perioada 31 mai – 6 iunie, conform Litoralulromanesc.ro:

Hotel Modern Mamaia 4****

Una dintre cele mai populare alegeri, Hotel Modern Mamaia oferă prețuri cuprinse între 1.100 lei pentru o cameră dublă și 2.500 lei pentru un apartament spațios. Situat la doar 30 de metri de plajă, hotelul oferă oaspeților 164 de camere modern dotate, restaurante, piscine, activități pentru copii și adulți, precum și o plajă privată. Parcarea este disponibilă la un cost de 20 lei/zi.

Hotel Siret Saturn 3***

Pentru cei care preferă o stațiune mai liniștită, Hotel Siret Saturn poate fi o alegere inspirată. La un preț de 600 lei pentru o cameră dublă fără balcon, turiștii se pot bucura de proximitatea plajei (135 m), camere recent renovate și dotate modern, restaurant, bar și apropierea de Aqua Park Balada. Parcarea este disponibilă contra cost.

Hotel Stavros Mamaia Nord 4****

Pentru un sejur de lux, Hotel Stavros Mamaia Nord oferă 67 de camere spațioase și moderne, restaurant și sală de conferințe. Prețurile variază între 2.800 și 5.000+ lei pentru o cameră dublă sau un apartament. Parcarea este gratuită, în limita disponibilității.

Hotel Club D’Or Vama Veche 3***

Pentru o experiență relaxată și o atmosferă bohemă, Hotel Club D’Or Vama Veche poate fi alegerea potrivită. Situat la 400 m de plajă, hotelul oferă camere dotate modern, restaurant, piscină și activități pentru copii, la prețuri cuprinse între 2.000 și 2.500 lei pentru o cameră dublă. Parcarea este publică.

Hotel Corsa Mangalia 3***

O opțiune excelentă pentru o vacanță liniștită, cu acces facil la plajă (50 m). Hotelul oferă camere spațioase și dotate modern, loc de joacă pentru copii și parcare privată contra cost, precum și o stație de încărcare pentru mașini electrice. Prețurile variază între 1.600 și 2.100 lei pentru o cameră dublă, în funcție de vedere (oraș sau mare).

Programul „Litoralul pentru Toți” este o oportunitate excelentă pentru români de a se bucura de vacanțe la mare la prețuri accesibile. Cu oferte variate pentru toate gusturile și bugetele, acest program continuă să atragă turiști în stațiunile de pe litoralul românesc, oferind un sejur plăcut și relaxant în afara sezonului aglomerat

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele