21 mai 2024 | 15:41

Ce salariu primește eroul lui Dinamo din meciul cu Csikszereda. Echipele care au pus ochii pe el

SPORT
Ce salariu primește eroul lui Dinamo din meciul cu Csikszereda. Echipele care au pus ochii pe el
Dinamo - Csikszereda Miercurea Ciuc / Foto: Sport Pictures

Dinamo a învins-o pe Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 2-0, în prima manşă a barajului pentru menţinere/promovare în Superliga de fotbal. Dennis Politic a fost eroul ”câinilor” datorită celor două goluri marcate. Ce salariu are jucătorul venit la alb-roșii din fotbalul englez.

Dennis Politic, omul meciului în Dinamo – Csikszereda

Dinamo are prima șansă pentru returul cu Csikszereda de pe 27 mai, în deplasare, datorită dublei reușită de Dennis Politic. Jucătorul ofensiv a ajuns la trupa din Ștefan cel Mare în vara anului trecut, după o perioadă petrecută în fotbalul englez. A fost trei ani la juniorii lui Manchester United și la academia lui Bolton, a jucat pentru Port Vale și apoi pentru Cremonese (Italia).

Dennis Politic (24 de ani) a fost adus la Dinamo la insistențele fostului antrenor, Ovidiu Burcă, dar un cuvânt de spus la transferul lui a avut și Gabriel Glăvan, fostul director sportiv din Ștefan cel Mare. După meciul cu Csikszereda, acesta a vorbit despre eroul ”câinilor”, cel care i-a oferit lui Dinamo prima șansă pentru a rămâne în Superliga. Acesta nu mai marcase de trei luni, cu Oțelul (3-1).

Ce salariu primește eroul lui Dinamo din meciul cu Csikszereda. Echipele care vor să-l transfere

Dennis Politic, dinamo / Foto: Sport Pictures

Dennis Politic este un jucător ce are valori morale, sociale, importante, un băiat credincios, cu familie. S-a căsătorit la vârsta potrivită, iar prioritatea lui sunt fotbalul și familia. Ce vreți valorile mai bune?

A fost crescut într-un mediu bun și are un mindset bun, poate crește mult în viitor. Și va crește. N-are niciun complex de inferioritatea față de nimeni”, a declarat Gabriel Glăvan, potrivit GSP.

  • 8 goluri și două assist-uri în 35 de meciuri a reușit Dennis Politic în acest sezon la Dinamo.

Ce salariu are Dennis Politic

Fostul oficial de la Dinamo a dezvăluit și ce salarii încasează trei dintre jucătorii ”câinilor”, printre care și Dennis Politc. Acesta câștigă 8.000 de euro pe sezon.

„Vedeam o poză în social media cu Dănciulescu, cu Niculescu, cu Bratu, cu Marius Niculae. Și un comentariu: ‘Domne, ce atacanți erau!’. Păi da, erau atacanți, dar cred că, adunat, câștigau undeva la un milion de euro pe an!

Vezi și: Dinamo vrea să transfere un campion al României. Ce contract uriaș îi oferă

La Dinamo sunt Abdallah – 5.000 de euro pe lună, Golubovic – 5.000 de euro pe lună, Politic – undeva la 8.000 de euro pe lună… Ce comparăm?”, a adăugat Gabriel Glăvan.

  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Dennis Politic, potrivit Transfermarkt.

Ce echipe din Superligă îl vor pe Dennis Politic

La sfârșitul meciului cu Csikszereda, Dennis Politic nu a vrut să spună dacă va mai continua la Dinamo și în sezonul viitor. Mijlocașul se află în vizorul celor de la Universitatea Cluj, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Nu mă gândesc la un transfer, eu sunt aici, sunt fericit. Nu am terminat treaba, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai multe și nu am rezolvat barajul de acum. Dacă voi mai fi aici, voi da totul și sezonul viitor. M-am uitat pe contract, dar nu pot să intru în detalii”, a spus Dennis Politic.

Vezi și: Povestea farsei ”Doar Dinamo București”, care a făcut înconjurul lumii. Cum au fost păcăliți fanii FCSB-ului

După ce s-a vorbit că Dennis Politic ar putea pleca de la Dinamo în această vară, Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a precizat că jucătorul mai are cel puţin un an de contract și i se va oferi o mărire de salariu.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele