26 feb. 2024 | 10:53

Reacția dură a impresarului lui Alexandru Albu după ce fotbalistul a fost exclus din lotul Rapidului: ”Ceilalți erau în pijamale, au băut lăptic”

SPORT
Reacția dură a impresarului lui Alexandru Albu după ce fotbalistul a fost exclus din lotul Rapidului: ”Ceilalți erau în pijamale, au băut lăptic”

Rapid a pierdut cu 1-3 meciul cu Poli Iaşi, iar a doua zi a izbucnit un scandal monstru la giuleşteni, după ce Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost filmaţi cum se distrau într-un club la câteva ore după finalul partidei. Cei doi au fost excluși din lot, iar impresarul lui Alexandru Albu a avut o reacție dură.

Ce a spus impresarul lui Alexandru Albu

Andrei Borza (18 ani) și Alexandru Albu (30 de ani) au ales să petreacă într-un club din Iași după meciul pierdut cu echipa din Moldova. Cei doi titulari au fost aspru pedepsiți de club, fiind excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și amendați. ”Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui”, a precizat Daniel Niculea, președintele din Giulești.

Alexandru Albu se afla în negocieri cu conducerea Rapidului pentru prelungirea contractului scandat la vară, iar impresarul acestuia, Mihai Stan, a reacționat dur după ce a aflat că a fost exclus din lot. Mai mult, agentul i-a atacat pe șefii Rapidului și susține că aceștia nu au vorbit cu jucătorul despre pedeapsă.

Reacția dură a impresarului lui Alexandru Albu după ce fotbalistul a fost exclus din lotul Rapidului: ”Ceilalți erau în pijamale, au băut lăptic”

Alexandru Albu, Rapid. Sursa foto: Profimedia

”Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii de imagine clubului.

Într-adevăr, rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și presiune. Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric, să nu-i trezească lumina dimineață. Să fim serioși și să acceptăm asta”, a scris agentul, pe contul personal de Facebook.

Alexandru Albu a negat că a fost în club

Mijlocașul Rapidului s-a disculpat şi a declarat că imaginile sunt mai vechi, dintr-o altă zi când jucătorii au avut liber. După ce au verificat, șefii din Giulești au ajuns la concluzia că imaginile cu Alexandru Albu erau din seara meciului cu Poli Iași, iar fotbaliștul a mințit.

Vezi și: Dan Șucu, vedetă în presa din Anglia. „Renașterea Rapidului”

“Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi”, a spus Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului.

Înfrângerea cu Poli Iași a fost prima a Rapidului în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de cinci victorii la rând.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele