15 ian. 2024 | 09:23

Ion Țiriac, verdict dur despre Simona Halep înaintea deciziei de la TAS. ”De-aia îi plătesc”

SPORT
Ion Țiriac, verdict dur despre Simona Halep înaintea deciziei de la TAS. ”De-aia îi plătesc”

Simona Halep (32 de ani) numără zilele care au mai rămas până în februarie, atunci când se va judeca la TAS (Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne) cazul său legat de dopaj.

Ion Țiriac a spus ce crede că se va întâmpla la TAS în cazul Halep

Între 7 și 9 februarie se va analiza situația în care a ajuns fostul lider mondial. Totul după ce sportiva din Constanța a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani de către cei de la ITIA, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, în octombrie 2022.

TAS a confirmat pe site-ul oficial că procesul Simonei Halep va începe pe 7 februarie, iar audierile vor dura în total trei zile. Rămâne de văzut dacă decizia TAS va fi una în favoarea Simonei Halep sau dacă forul își va menține hotărârea luată lunile trecute.

Raspunsul Simonei Halep la intrebarea daca Patrick Mouratoglou a dopat-o intentionat: ”Pentru greseala lor, platesc cu 25 de ani de cariera distrusi”

Simona Halep, despre posibilitatea ca Patrick Mouratoglou sa o fi dopat intentionat.

Ion Țiriac (84 de ani), unul dintre cei mai influenți oameni din tenis, dar și un apropiat de-ai Simonei Halep, a spus ce crede că se va întâmpla la TAS.

”Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât.

Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: ‘vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc’”, a spus Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Citește și: Simona Halep a apărut în sutien de baie în Dubai. Imagini rare cu sportiva, fanii au fost uimiți FOTO

Țiriac s-a referit la faptul că Simona nu a spus, cu subiect și predicat, faptul că Patrick Mouratoglou este cel vinovat pentru întreaga situație.

Patrick Mouratoglou nu se dezice de Halep. ”Nu mi-aș fi imaginat niciodată”

Recent, antrenorul francez a mărturisit că, deși sportiva din România a întrerupt colaborarea cu el, o susține pe Simona Halep și a transmis că nu i-ar fi dat acel supliment dacă ar fi știut că acesta conține o substanță interzisă.

”Nu mi-aș fi imaginat niciodată că dacă îi recomand acest colagen Simonei, ea va fi victima unei contaminări.

Consecințele pentru ea sunt dezastruoase și vom continua să luptăm pentru ca adevărul să fie stabilit și pentru ca nevinovăția ei să fie dovedită.”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit L’Equipe.

Citește și: Simona Halep, mesaj plin de speranţă. Ce spune sportiva despre anul 2023, fanii i-au fost alături

Mesajul Simonei Halep

Până atunci, Simona se pregătește și speră la o decizie favorabilă la TAS. În prezent, Halep se află la Paris, de unde a transmis un mesaj enigmatic:

”Sunt pregătită să revin acolo unde totul a început. Turneul de junioare Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe rețelele sociale.

Nu e clar la ce se referă jucătoarea de tenis, însă cu siguranță capitala Franței este unul dintre orașele sale preferate. Acolo a câștigat turneul de junioare de la Roland Garros în 2008, iar un deceniu mai târziu, tot pe zgura pariziană, și-a trecut în palmares unul dintre cele două turnee de Grand Slam de la senioare.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele