12 ian. 2024 | 11:56

Salariul uriaș refuzat de Radu Drăgușin de la Bayern Munchen pentru a juca la Tottenham. Câți bani i-au oferit bavarezii

SPORT
Salariul uriaș refuzat de Radu Drăgușin de la Bayern Munchen pentru a juca la Tottenham. Câți bani i-au oferit bavarezii

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham și a devenit al doilea cel mai scump transfer al iernii în fotbalul mondial. Pentru semnătura fundașului s-a luptat și Bayern Munchen, care i-a oferit un salariu uriaș, dar fundașul a ales să joace în Premier League. Câți bani ar fi încasat fotbalistul la campioana Germaniei.

Salariul oferit de Bayern Munchen lui Radu Drăgușin

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham este una dintre loviturile începutului de an pe piața transferurilor. Fundașul central a fost dorit și de Bayern Munchen, dar acesta a refuzat oferta pentru a-și împlini visul de a juca în Premier League. Tottenham a plătit clubului Genoa suma de 31 milioane de euro, dintre care șase milioane se vor achita sub formă de bonusuri, dacă vor fi îndeplinite anumite clauze din contract.

Radu Drăgușin a semnat un contract până în 2030 cu Tottenham, pentru un salariu anual de aproximativ trei milioane de euro. Însă, fundașul ar fi încasat un salariu mult mai mare de la Bayern Munchen, dacă ar fi acceptat oferta bavarezilor.

Jurnalistul Alaisdar Gold, specializat pe Tottenham, cu aproape 240.000 de urmăritori pe Twitter, a dezvăluit că salariul pe care campioana Germaniei i l-a propus lui Radu Drăgușin era de peste două ori mai mare decât cel dat de clubul londonez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Mesajul emoționant al lui Radu Drăgușin pentru fanii echipei Genoa

Radu Drăgușin a ținut să posteze un mesaj de mulțumire suporterilor echipei Genoa , după ce a fost prezentta oficial la Tottenham. Acesta a spus că perioada petrecută la Genoa a însemnat enorm pentru el și că nu va uita niciodată atmosfera de pe „Luigi Ferraris”. De asemenea, fundașul a scris că îi va fi dor de dragostea suporterilor genovezi.

”Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca.

Era greu să scriu atât de multe pagini emoționante deodată. Am reușit. Pașii pe care i-am făcut împreună sunt greu de uitat, de la visul promovării până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.

Citește și: Radu Drăgușin, pe locul doi în topul celor mai scumpe transferuri din lume în această iarnă. Cine l-a devansat

Este dificil, dar sunt momente în viață când două căi se despart. Îmi va lipsi să aplaud pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul jocului, să mă întorc spre Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera.

Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.

Mulțumesc Genoa, mulțumesc genovezi: veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă doresc tot binele”, a fost mesajul transmis de Radu Drăgușin, după despărțirea de Genoa.

Radu Drăgușin, al 4-lea român din istoria lui Tottenham

Radu Drăgușin a trecut vizita medicală la Londra și va fi prezentta ca noul jucător al lui Tottenham. Fundașul devine, astfel, al patrulea român din istoria lui Hotspur, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș. În același timp, el va fi al 16-lea conațional care va juca în Premier League.

Citește și: Radu Drăgușin, primul interviu după transferul la Tottenham. Cum l-a convins antrenorul să aleagă pe Spurs

Cătălin Cîrjan sau Adrian Mazilu sunt sub contract cu echipe din Anglia, dar nu au bifat niciun minut în Premier League.

Radu Drăgușin poate debuta la Tottenham pe 14 ianuarie, în fața lui Manchester United, pe Old Trafford. Spurs se află pe locul cinci din 20 în Anglia, la șase puncte de liderul Liverpool după 20 de etape.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele