11 ian. 2024 | 15:17

Cel mai scump obiect pe care Romina Gingașu și miliardarul italian Piero Ferrari l-au cumpărat. Este singura cheltuială majoră

SPORT
Cel mai scump obiect pe care Romina Gingașu și miliardarul italian Piero Ferrari l-au cumpărat. Este singura cheltuială majoră

O româncă este soția unuia dintre proprietarii Ferrari, a cărui avere este cifrată la aproximativ 6,5 miliarde de euro. Aflați în România pentru lansarea filmului ”Ferrari”, italianul a dezvâluit care este cel mai scump lucru cumpărat vreodată de el.

Pe ce a cheltuit Piero Ferrari cei mai mulți bani

Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, 78 de ani, unul dintre proprietarii Ferrari, a cărui avere este estimată la peste 6,5 miliarde de euro.Cei doi se află în această perioadă în România pentru premiera filmului „Ferrari” și cu această ocazie au avut mai multe apariții publice, în care au vorbit și despre viața lor privată.

În ciuda averii uriașe, Piero Ferrari a mărturisit că atât el, cât și Romina Gingașu duc o viață ca doi oameni normali și nu cheltuie foarte mulți bani. Moștenitorul celebrei companii italiene, cel care deține în prezent 10% din acțiunile de la Ferrari, a dezvăluit că cea mai mare sumă pe care a cheltuit-o vreodată a fost pentru achiziționarea unui iaht, deoarece este pasionat de acest domeniu.

Cel mai scump lucru pe care Romina Gingașu și miliardarul italian Piero Ferrari l-au cumpărat. Este singura cheltuială majoră

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari.Sursa foto: Facebook

”Un iaht, pentru că am o pasiune. Am norocul de a avea experiență în domeniul aviației private, deoarece am fost președintele Piaggio Aero, dar și în domeniul iahturilor, pe care îl iubesc, deoarece sunt în comitetul director și vicepreședinte al Ferretti Group, care include brandurile Riva, Pershing, Wally și multe alte branduri de iahturi. Cea mai scumpă „jucărie” este iahtul. Dar poate că îl vindem”, a declarat Piero Ferrari, într-un interviu pentru Digi 24.

Câți bani are de cheltuit moștenitorul imperiului Ferrari

Întrebat și câți bani are de cheltuit, Piero Ferrari a răspuns că se comportă ca și când nu ar avea averea de aproximativ 6,5 miliarde de dolari. Italianul a afirmat că banii sunt într-un trust și că rămân acolo pentru familia lui, pentru fiica și pentru nepoții lui.

Mă comport de parcă nu aș avea. Valoarea pe care ați menționat-o reprezintă 10% din Ferrari. Acești 10% i-am primit de la tatăl meu în 1969. În 1969, tatăl meu a vândut 50% către Fiat, 40% au rămas pe numele lui, iar 10% mi-a dat mie.

Citește și: Românca cu o avere de 6,5 miliarde de euro se plimbă prin București cu Dacia. Soțul ei este mai mare cu 47 de ani

Mi-a zis „Piero, să nu vinzi niciodată acești 10%, că vor valora mai mult decât cele 50% vândute”. Și este adevărat, așa s-a întâmplat. Banii sunt acum într-un trust, rămân acolo pentru familia mea, pentru fiica mea și pentru nepoții mei. Din punctul meu de vedere, nu îi am”, a mai spus Piero Ferrari.

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Romina Gingașu a povestit și cum l-a cunoscut pe soțul său, mai ales că multă lume se miră de diferența mare de vârstă dintre ei. Cei doi s-au întâlnit prima dată în Monza, când românca încerca să-i vândă un avion miliardarului. Iar la Monte Carlo, acolo unde locuia ea, a invitat-o la prima cină. Apoi au trecut șase luni până la o altă intâlnire.

”L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Citește și: Tactica folosită de Romina Gingașu pentru a-și mări averea. Domeniul în care a investit milioane de euro în România

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a povestit românca.

Filmul ”Ferrari” este regizat de veteranul Michael Mann, 80 de ani, de patru ori nominalizat la Oscar, urmărește o perioadă importantă din viața lui Enzo Ferrari.

Acțiunea se petrece în 1957, la Modena, atunci când Ferrari se lupta să treacă peste decesul fiului său Alfredo și să rezolve problemele companiei, hotărând în cele din urmă să îi acorde prioritate pentru a ajunge să domine lumea curselor de mașini.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele