10 ian. 2024 | 10:03

Vestea începutului de an legată de Michael Schumacher, la zece ani de la accident: ”Stă la masă, la cină”

SPORT
Vestea începutului de an legată de Michael Schumacher, la zece ani de la accident: ”Stă la masă, la cină”

Michael Schumacher a suferit un teribil accident la schi în urmă cu zece ani. De atunci, familia marelui campion îl ține departe de ochii presei și îl poate vizita un cerc restrâns de persoane. Un fost pilot de Formula 1 a făcut o dezvâluire și a spus că că în viața neamțului a avut loc o schimbare radicală. Despre ce este vorba.

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher

Pe 29 decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher s-a schimbat definitiv. Fostul pilot de Formula 1 cu șapte titluri mondiale în palmares a suferit un accident teribil la schi, în stațiunea Meribel din Alpii francezi, când s-a lovit la cap. El s-a ales cu traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Deși au trecut zece ani de la teribilul acciden, se cunosc foarte puține detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, Corinna soția fostului pilot, a fost cea care a păstrat mereu secret cum se simte acesta. Și dacă până acum se credea că neamțul este imobilizat la pat,  fostul pilot Johnny Herbert (59 de ani) a făcut o nouă dezvăluire.

Vestea începutului de an legată de Michael Schumacher la zece ani de la accident: ”Stă la masă, la cină”

Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1.

Acesta a afirmat că, din informațiile pe care le are de la oficiali din Formula 1, Michael Schumacher ar putea să ia cina alături de familie, ceea ce ar reprezenta un pas uriaș pentru el.

”Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat. Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă a modului lui Michael și familiei de a păstra totul foarte privat, foarte secret. Oamenilor le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare. După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din păcate, probabil se află în aceeași situație în care a fost imediat după accident.

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții”, a declarat Johnny Herbert, potrivit presei din Anglia.

Femeia care a primit permisiunea să-l viziteze pe Michael Schumacher

Cu excepția membrilor familiei, a prietenilor apropiați și a personalului medical, nimeni nu are voie să se apropie de patul lui Michael Schumacher (55 ani). Dar, de curând, pe listă a intrat și o superbă blondă, Laila Hasanovic, iubita fiului lui Michael Schumacher.

Citește și: Fostul agent al lui Michael Schumacher, devastat după decizia Corinnei. ”Regret foarte mult şi mă învinovăţesc”

Laila și Mick formează un cuplu din luna august a anului trecut, iar acum Corinna a decis că este momentul ca și modelul în vârstă de 23 de ani, despre care se spune că este una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca, să-l poată vizita pe fostul pilot, notează Daily Mail.

Ralf Schumacher: ”Nimic nu mai este cum a fost”

Fratele fostului pilot, Ralf, a recunoscut în ulti ele zile ale anului trecut că „lucrurile nu mai sunt așa cum erau înainte”, iar accidentul cumplit din 2013 i-a schimbat chiar și lui viața.

Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a mărturisit Ralf Schumacher.

Citește și: Creierul lui Michael Schumacher, stimulat cu motorul unui Mercedes AMG. Noi dezvăluiri despre cum este îngrijit campionul de F1

Michael Schumacher a câștigat două titluri consecutive, în 1994 și 1995, cu Benneton, apoi a triumfat de alte cinc ori cu Ferrari, din 2000 până în 2004. S-a întors la acest sport după o scurtă retragere în 2010 și a petrecut trei sezoane cu Mercedes, înainte de a se retrage în 2012, cu un an înainte de îngrozitorul accident de schi.

Ca pilot, a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele