08 ian. 2024 | 16:48

Imagini cu Marius Șumudică pe patul de spital. Cum se simte antrenorul român

SPORT
Imagini cu Marius Șumudică pe patul de spital. Cum se simte antrenorul român

Marius Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a ajuns la spital după ce s-a simțit rău. Tehnicianul român revenise în Turcia săptămâna trecută, când era deja bolnav. Acesta a fost fotografiat chiar pe patul de spital. Cum se simte acesta acum.

Marius Șumudică, pe patul de spital

Marius Șumudică, 52 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19 în luna decembrie și depistat și cu pneumonie. Săptămâna trecută s-a întors în Turcia pentru reunirea echipei sale, Gaziantep, dar nu a scăpat de problemele de sănătate.

Turcii au anunțat că Marius Șumudică a fost internat în spital, iar vestea a fost dezvăluită chiar de oficialii celor de la Gaziantep, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. De asemenea, au precizat faptul că starea de sănătate a antrenorului român se îmbunătățește, că răspunde foarte bine la tratamen și că este așteptat, cât de curând, la antrenamentele echipei.

Imagini cu Marius Șumudică pe patul de spital. Cum se simte antrenorul român

Marius Șumudică, la spital. Sursa foto: Gazispor

Marius Șumudică s-a simțit rău și a trebuit să se interneze, luni, în spital, intrând din nou pe mâna doctorilor. Imaginile cu tehnicianul român aflat pe patul de spital au fost publicate, în premieră, de cotidianul local Gazispor.

Cum se simte Marius Șumudică

Antrenorul lui Gaziantep se află la Sani Konukoğlu Hospital și se simte mai bine, conform comunicatului oficial postat pe site-ul clubului Gaziantep.

Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru după, săptămâna trecută, s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, dar s-a decis ca acesta să își continue tratamentul la spitalul Sani Konguglu. În prezent, starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește.

Citește și: Daniel Niculae, război total cu Marius Șumudică, după ce antrenorul a spus că ”era cu carafele de vin pe masă”. ”Opriți clovnul!”

Îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm că se va recupera cât mai repede posibil”, scrie pe pagina de Facebook a clubului Gaziantep.

Marius Șumudică, nervos după ultimul meci

Gaziantep joacă următorul meci pe data de 10 ianuarie, când se va deplasa pe terenul celor de la Hatayspor, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului din Turcia. Dar în weekend urmează o nouă provocare pentru echipa lui ”Șumi”. Gaziantep primește vizita liderului din Super Lig, Fenerbahce.

Marius Șumudică a făcut o criză de nervi după ultima etapă, când Gaziantep a condus-o cu 2-0 pe Pendikspor, dar a fost egalată după două goluri primite în minutele 77 și 80. El a avut un discurs dur și le-a reproșat jucătorilor modul în care au gestionat avantajul de pe tabelă.

Citește și: Marius Șumudică, show de zile mari, în direct, la televiziune. De ce i-a cerut lui Ilie Dumitrescu o brățară din aur

”Nici nu vreau să discut prea mult, sunt prea înfierbântat. Nu pot accepta așa ceva! Am avut 2-0! Adversarul ar fi trebuit să vadă un cartonaș roșu, dar nu este o scuză. Trebuie să fructificăm ocaziile avute”, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică a antrenat trei echipe din Turcia până acum. În stagiunea 2017-2018 a fost la Kayserispor, între 2019 şi 2021 a pregătit-o pe Gaziantep, iar tot în 2021 a fost o perioadă la Rizespor.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele