08 ian. 2024 | 15:56

Presa germană a anunțat că Bayern a intrat în cursa pentru Radu Drăgușin. Detaliile contractului pentru fundaș

SPORT
Presa germană a anunțat că Bayern a intrat în cursa pentru Radu Drăgușin. Detaliile contractului pentru fundaș

Radu Drăgușin se află și pe lista scurtă de transferuri a lui Bayern Munchen, anunță Sky Germania. Mare favorită pentru achiziționarea românului rămâne Tottenham, dar campioana din Bundesliga a pregătit un contract beton pentru fundașul român.

”Radu Drăgușin se află pe lista lui Bayern”

Radu Dragușin este de departe cel mai curtat jucător din lume și este disputat de nume mari din fotbalul european, cum sunt Tottenham, Milan, Napoli și Roma. Mai nou, de jucătorul român s-ar fi interesat și Bayern Munchen, anunță Florian Plettenberg, jurnalist la Sky Germania.

„Da, Radu Drăgușin se află pe lista lui Bayern. Tuchel și șefii au vorbit intern despre fundașul central de 21 de ani de la Genoa”, a anunțat Florian Plettenberg, jurnalist la Sky Germania.

Oferta lui Bayern Munchen pentru Radu Dragușin este de nerefuzat, Bavarezii sunt dispuși să ofere clubului Genoa suma de 24 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri în funcție de prezențele internaționalului român în tricoul campioanei Germaniei și de calificarea în Champions League. Cum calificarea în Champions League este o formalitate pentru Bayern Munchen, practic, suma de transfer va fi de 30 de milioane de euro.

Presa germană a anunțat că Bayern a intrat în cursa pentru Radu Drăgușin. Detaliile contractului pentru fundaș

Radu Drăgușin joacă la Genoa. Sursa foto; Profimedia

Contractul pregătit de Bayern pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin are pregătit la bavarezi un contract pe patru sezoane și jumătate, cu un venit stagional inițial de două milioane de euro. Salariul fundașului va crește însă de la un an la altul. Fundașul ar putea deveni primul jucător român din istorie care îmbracă tricoul lui Bayern Munchen.

Citește și:Radu Drăgușin a spus la ce echipă va juca în 2024. Fundașul este căutat de Barcelona și de formații de top din Anglia

Bayern Munchen nu traversează cel mai bun moment, ocupând locul 2, cu 38 de puncte, la un singur punct în spatele liderului Bayer Leverkusen, care are și un meci în plus disputat.

Ce salariu ar avea la Tottenham

Deși se vorbește despre o mutare surpriză la Bayern Munchen, Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri, a anunțat că foarte probabil Tottenham va fi noua echipă a lui Drăgușin. Mutarea se poate concretiza săptămâna aceasta.

Tottenham trece în fazele finale, etape cheie ale negocierilor pentru Radu Drăgușin. Au avut loc contacte pozitive cu Genoa, astfel că cele două părți discută asupra structurii afacerii”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele sociale.

Citește și: Radu Drăgușin a refuzat o ofertă cu bani mulți: ”Nici nu a vrut să audă”

La Tottenham, Radu Dragușin ar avea un salariu de 4.6 milioane de euro. La Genoa, românul primeşte anual 600.000 de euro, sumă care ar fi ajuns la 1.2 milioane de euro, dacă jucătorul ar fi semnat prelungirea contractului.

25 de milioane de euro, plus bonusuri, oferă Tottenham pentru Radu Drăgușin. Napoli este dispusă să dea 20 de milioane plus Ostigard definitiv și Zanoli împrumut. Genoa vrea 30 de milioane de euro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele