08 ian. 2024 | 10:07

Radu Drăgușin ar putea da lovitura carierei. Bayern Munchen negociază transferul românului

SPORT
Radu Drăgușin ar putea da lovitura carierei. Bayern Munchen negociază transferul românului

Radu Drăgușin a atras atenția marilor cluburi din Europa, iar fundașul român are șanse mari să plece de la Genoa în această iarnă. Internaționaul român ar fi pe lista lui Bayern Munchen și, mai mult de atât, campioana Germaniei din ultimele 11 sezoane ar fi interesată să-l transfere imediat.

Radu Drăgușin, pe lista lui Bayern Munchen

Radu Drăgușin este pe val după evoluțiile din Serie A. Fundașul este cel mai curtat fottalist român și echipe de top din Europa sunt cu ochii pe el. El evoluează la Genoa, dar se pare că în curând va părăsi echipa din Italia. Internaționalul român este ținta lui Tottenham și a lui Napoli în acest mercato, cele două cluburi încercând să convingă Genoa să mai scadă din cele 30 de milioane de euro cerute până acum.

Radu Drăgușin (21 de ani) ar putea fi protagonistul unui transfer surpriză la Bayern Munchen, potrivit celor mai recente informații. Campioana ultimelor 11 sezoane din Bundesliga negociază pentru a obține semnătuta fundașului român, notează gsp.ro. Se știe că, de la 1 ianuarie, când a demarat perioada de transferuri de iarnă, clubul bavarez caută un fundaș central.

Radu Drăgușin ar putea da lovitura carierei. Bayern Munchen negociază transferul românului

Radu Drăgușin este fundașul naționalei. Sursa foto: Profimedia

Sursa citată susține că suma de 30 de milioane de euro solicitată de Genoa nu reprezintă niciun fel de problemă pentru bavarezi, iar șefii de pe Allianz Arena ar dori să îl transfere imediat pe Radu Drăgușin.

Agentul fotbalistului, Florin Manea, se află în Italia pentru a trata cu șefii echipei Genoa și a spus că nu știe despre varianta Bayern Munchen. ”Mă întâlnesc cu oficialii de la Genoa pentru a discuta situația lui Radu. Nu știu nimic despre această informație„, a spus agentul lui Radu Drăgușin, potrivit sursei citate.

Ce salariu ar avea la Tottenham

Deși se vorbește despre o mutare surpriză la Bayern Munchen, Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri, a anunțat că foarte probabil Tottenham va fi noua echipă a lui Drăgușin. Mutarea se poate concretiza săptămâna aceasta.

”Tottenham trece în fazele finale, etape cheie ale negocierilor pentru Radu Drăgușin. Au avut loc contacte pozitive cu Genoa, astfel că cele două părți discută asupra structurii afacerii”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele sociale.

Citește și: Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”Rușine sa-ți fie. A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

Genoa a cerut 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, iar ultima ofertă a celor de la Tottenham se ridica la 27 de milioane. Rămâne de văzut suma asupra căreia vor cădea de acord cele două cluburi.

La Tottenham, Radu Dragușin ar avea un salariu de 4.6 milioane de euro. La Genoa, românul primeşte anual 600.000 de euro, sumă care ar fi ajuns la 1.2 milioane de euro, dacă jucătorul ar fi semnat prelungirea contractului.

Radu Drăgușin a refuzat o ofertă uriașă

În această perioadă, în care își poate decide viitorul, Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu foarte mare. Dar internaționalul româna ales să rămână în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

Prima ligă din Arabia Saudită este un campionat în care au ajuns foarte multe vedete în ultimul an, atrase de salariile uriașe pe care le primesc. De la Cristiano Ronaldo, la Neymar, Karim Benzema sau Roberto Firmino.

Citește și: Radu Drăgușin a spus la ce echipă va juca în 2024. Fundașul este căutat de Barcelona și de formații de top din Anglia

”El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta. Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Florin Manea, agentul fotbalistului.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele