22 dec. 2023 | 12:18

Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”Rușine sa-ți fie. A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

SPORT
Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”Rușine sa-ți fie. A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

Radu Drăgușin este cel mai mediatizat fotbalist român la ora actuală și se află în vizorul mai multor echipe de top din Europa. Florin Răducioiu nu pare impresionat de prestațiile lui și l-a numit ”cioban” pe fundașul echipei Genoa. Agentul jucătorului a reacționat imediat și l-a atacat dur pe fostul internațional.

Ce a spus Florin Răducioiu despre Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este pe val după evoluțiile din Serie A și de la echipa națională, cu care s-a calificat la EURO 2024. Fundașul în vârstă de 21 de ani este cel mai curtat fottalist român și echipe de top din Europa sunt cu ochii pe el. Însă Florin Răducioiu l-a criticat pe jucătorul echipei Genoa.

Fostul internațional a spus că Radu Drăgușin este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic și l-a numit ”cioban”. Mai mult, a afirmat că fundașul dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr. ”Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România”, a spus Florin Răducioiu, potrivit GSP.

Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

Florin Răducioiu, component al ”Generației de Aur”.

”Este incalificabil”

În miez de noapte, agentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, i-a dat replica lui Florin Răducioiu printr-un mesaj amplu postat pe rețelele sociale. Acesta l-a atacat dur pe componentul ”Generației de Aur”.

Îmi e rușine de rușinea lui Răducioiu… nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Drăgușin… este incalificabil… Rușine sa-ți fie ție pentru că poți vorbi așa de un fotbalist pe care l-ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă că e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbește perfect limba noastră…

Uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba romană…?? Uită Florin Răducioiu că îl amenința pe Radu sa semneze cu o anume impresară cu care el era asociat? Uita Răducioiu că un coleg de-al său a luat fotbalistul anului de multe ori și în perioada aia juca marele Gheorghe Hagi… uita că Fabio Cannavaro a fost Balon de Aur si jucau Ronaldo fenomenul, Zinedine Zidane??

Citește și: Reactia extrem de dura a agentului lui Radu Dragusin, dupa atacul lui Florin Raducioiu: ”A uitat ca l-a amenintat sa semneze cu o anume impresara?!”

Am văzut atacuri la adresa mea și a lui Radu Drăgușin de care, sincer, ar trebui sa fim mândri.. Îmi pare rău să vorbesc de italianul Răducioiu care a fost fotbalist adevărat, dar se pare că așa cum a uitat limba romană, a uitat si bunul simț, respectul și eleganța… Rușine sa fie celor 55 de mii de oameni care i-au strigat numele lui Radu pe Național Arena, că Răduciou le știe mai bine.. Rușine…. Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burcă, Giorgio Chiellini și etc., care l au văzut cel mai bun…

Ne este rușine tuturor Florin Răducioiu, dar mie îmi e rușine cel mai tare de … come se dice la voi?? De Tine”, a scris agentul lui Radu Drăgușin.

Cota lui Radu Drăgușin s-a dublat

Radu Drăgușin este monitorizat de mai multe cluburi de top ale Europei, printre care englezii de la Tottenham și catalanii de la Barcelona. Datorită prestațiilor sale foarte bune din ultimul timp, specialiștii de la Transfermarkt i-au dublat cota de piață. Astfel, dacă în octombrie fundașul valora zece milioane de euro, acum este cotat la 20.000.000 euro. Este cea mai mare cotă de piață din cariera jucătorului român.

Citește și: Radu Drăgușin a spus la ce echipă va juca în 2024. Fundașul este căutat de Barcelona și de formații de top din Anglia

Potrivit aceluiași site de specialitate, Radu Drăgușin este al 12-lea cel mai valoros fundaș din Italia, surclasând nume precum Gatti și Danilo de la Juventus, Stefan de Vrij de la Inter și Natan sau Ostigard de la Napoli.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele