19 dec. 2023 | 16:02

Lionel Messi, cadou prețios pentru Rafael Nadal. Ce i-a oferit fotbalistul

SPORT
Lionel Messi, cadou prețios pentru Rafael Nadal. Ce i-a oferit fotbalistul

Lionel Messi, căpitanul selecţionatei Argentinei, i-a oferit tenismanului spaniol Rafael Nadal un cadou prețios, la un an de când a cucerit Cupa Mondială, în Qatar. Darul superb a ajuns în muzeul fostul lider ATP, alături de alte piese de colecție.

Cadoul primit de Rafael Nadal de la Lionel Messi

Muzeul lui Rafael Nadal, câştigătorul a 22 de titluri de Mare Slem, reuneşte unele dintre cele mai importante articole sportive din lume, precum tricoul baschetbalistului Michael Jordan, pantofii sprinterului Usain Bolt, casca pilotului Sebastian Vettel, crose ale jucătorului de golf Tiger Woods, ghetele fotbalistului Cristiano Ronaldo sau combinezonul înotătorului Michael Phelps.

Și Linoel Messi i-a făcut un cadou prețios lui Rafael Nadal. Starul argentinian i-a oferit un tricou cu numărul 10, pe care l-a purtat la Cupa Mondială din Qatar, unde naţionala „albiceleste” a devenit campioană a lumii în urmă cu un an.

„Pentru Rafa, cu multă dragoste şi admiraţie”, a scris Messi în dedicaţia sa, anunţată de Muzeul Rafa Nadal pe reţelele de socializare. „La un an de la câştigarea Cupei Mondiale, Leo Messi a dăruit acest tricou cu totul special. Îl avem deja expus”, au precizat în mesajul lor responsabilii complexului sportiv situat în oraşul Manacor de pe insula Mallorca.

Lionel Messi, cadou prețios pentru Rafael Nadal. Ce i-a oferit fotbalistul

Rafael Nadal, fost lider WTA.

Rafael Nadal a suferit o intervenţie chirurgicală în urma unei leziuni a tendonului psoasului stâng în iunie 2023, iar acum se pregătește pentru a reveni în circuit începând din 2024. El a anunţat oficial că va participa la turneul de la Brisbane, în prima săptămână a lunii ianuarie a anului viitor, înainte de Australian Open. De asemenea, a confirmat participarea la viitoarea ediţie a turneului ATP de al Barcelona, care va avea loc între 13 şi 21 aprilie.

Fotografia postată de Lionel Messi, cu peste 11 milioane de like-uri

Presa din întreaga lume a vuit în ultimele săptămâni că Lionel Messi ar fi în pragul divorțului, după ce publicația braziliană ”Direto Do Miolo” a scris că acesta și-a înșelat soția cu o jurnalistă din Argentina.

La aproape trei săptămâni de la apariția marelui scandal, Lionel Messi a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Antonela și care spune totul despre situația de acum dintre cei doi. Imaginea a adunat aproape 12 milioane de like-uri, iar mesajul postat de soția jucătorului este edificator: ”Te iubesc!”

Citește și: TOP 10 cele mai bogate soții de fotbaliști. Georgina Rodriguez și Antonela Roccuzzo nu au prins podiumul

Starul argentinian nu a postat niciun mesaj. A preferat doar să publice fotografia cu ei doi împreună, care spune mai mult decât orice și care pare a pune capăt definitiv oricăror speculații legate de un eventual divorț.

Ce probleme a avut Messi după transferul la Inter Miami

Lionel Messi a parafat cu Inter Miami un contract valabil pe două sezoane, în valoare de aproximativ 107,6 de milioane de euro (53,8 de milioane de euro pe an). Potrivit celor de la SportBible, jucătorul câștigă un salariu de aproximativ 1,05 milioane de euro pe săptămână.

Dar lucrurile nu au fost atât de simple pentru campionul mondial după transferul la Inter Miami și s-a confruntat cu câteva probleme. Messi a povestit că i-a fost dificil să se adapteze la temperatura și umiditatea din SUA, dar și la traficul care este unul intens. Acum, el se simte bine alături de familie și așteaptă noul sezon din MLS, care va începe la începutul lui 2024.

Citește și: Suma fabuloasă cu care s-au vândut tricourile lui Leo Messi de la Cupa Mondială din Qatar. Nu acestea sunt cele mai scumpe

Deocamdată, nu ne putem plânge de nimic. Poate cel mai dificil lucru la care trebuie să te adaptezi este traficul, chiar dacă și la Paris era complicat. Și apoi căldura și umiditatea vara. Deși să fii la plajă sau în vacanță poate fi adesea plăcut, să faci sport, să te antrenezi sau să joci, mai ales vara, poate fi puțin cam mult și se vede”, a spus Lionel Messi, citat de Footmercato.

Revista ”Time” l-a ales pe Leo Messi „Sportivul anului” și îi urmează lui Aaron Judge, superstarul echipei de baseball New York Yankees. Argentinianul este primul sportiv din afara Statelor Unite onorat cu acest titlu.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele