07 dec. 2023 | 11:40

Dieta lui Gigi Becali pentru a fi în formă la 65 de ani. Ce consumă de ani de zile, în fiecare zi: ”Am fost lacom în viața mea”

SPORT
Dieta lui Gigi Becali pentru a fi în formă la 65 de ani. Ce consumă de ani de zile, în fiecare zi: ”Am fost lacom în viața mea”

Gigi Becali are o dietă special pentru a se menține în formă la cei 65 de ani pe care i-a împlinit în acestă vară. Alimentația sănătoasă are un rol important, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce aliment consumă în fiecare zi, de ani de zile.

Ce mânâncă Gigi Becali în fiecare zi

Gigi Becali este atât unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți români, cât și cei mai controversat patron din fotbalul românesc. El este foarte atent la aspectul fizic, fiind considerat unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați de pe plaiurile mioritice, dar ține cont și ce mânâncă pentru a se menține în formă la 65 de ani.

În trecut, Gigi Becali a dezvăluit ce dietă are și ce aliment consumă de ani de zile, în fiecare zi. Din meniul său nu lipsesc produsele ecologice compuse din carne și lactate, toate provenite din gospodăria. De asemenea, patronul FCSB-ului a spus că nu mai consumă deloc carne cumpărată, fiindcă nu știe sigur de unde provine aceasta și chiar preferă să sacrifice el animalul.

”Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri”, spunea Gigi Becali, în trecut, la PRO Arena.

Dieta lui Gigi Becali pentru a fi în formă la 65 de ani. Ce consumă de ani de zile, în fiecare zi: ”Am fost lacom în viața mea”

Gigi Becali este patronul FCSB.

Gigi Becali a mai afirmat că a fost lacom la viața lui, dar acum nu mai mănâncă atât de mult. Acesta a dezvăluit că în fiecare dimineață consumă ouă, de fazan sau de prepeliță.

”Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar.

Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali, investiţie de zece milioane de euro în Bucureşti

Gigi Becali face o investiţie de zece milioane de euro în Bucureşti. El construiește o catedrala în Pipera-Voluntari, unică în România. Cu tot cu pictură ar urma să fie gata în anul 2024.

Catedrala va avea 13 clopote în total, iar acestea vor fi controlate prin calculator, pentru a interpreta anumite cântece bisericeşti. Lăcaşul ridicat de latifundiarul din Pipera va avea 40 de metri înălţime, 35 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, şi va avea şi un subsol. În spatele bisericii, va fi construită o clădire cu trei etaje, unde vor fi cazați preoții veniți în Capitală la invitația lui Gigi Becali.

Citește și: Un vlogger cunoscut a vrut să-l surprindă pe Gigi Becali cu un cadou. Ce i-a oferit și cum a reacționat patronul FCSB-ului

Marele vis al lui Gigi Becali

Patronul FCSB-ului a mărturist că intenționează să se retragă la o mănăstire care se află la 200 de kilometri de București, Comanca, de la Băile Olănești. El a precizat că mai are de rezolvat câteva lucruri pentru a se putea retrage liniștit, dar trebui să aibă și acordul familiei.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii.

Citește și: Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Sari ca lupul pe oaie”

Nu îmi doresc decât să îl iubesc mai mult pe Hristos. Asta e dorința mea. Să îl iubesc din ce în ce mai mult pe Hristos și să mă înfieze Dumnezeu, să mă facă frate cu El”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena 3.

Gigi Becali este cel mai bogat patron din fotbalul românesc și a făcut o avere din vânzarea de terenuri. Latifundiarul din Pipera a spus că a încasat din aceste tranzacții, în anii 2006-2007, 100 de milioane de euro. De asemenea, el a afirmat că deține peste 12.000 de hectare de pământ în toată țara. Averea sa este între 325 și 425 de milioane de euro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele