04 dec. 2023 | 14:53

Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Sari ca lupul pe oaie”

SPORT
Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Sari ca lupul pe oaie”

Gigi Becali a luat foc după FCSB – Oțelul, meci pierdut de echipa sa pe Arena Națională. Patronul FCSB-ului a anunțat că dă mai mulți jucători afară și l-a atacat din nou pe Octavian Popescu. Ce a spus despre viața extrasportivă a acestuia.

”Fac tot felul de împreunări”

FCSB a înregistrat a doua înfrângere pe teren propriu în acest sezon, după 0-2 cu Oțelul Galați. Gigi Becali a fost un car de nervi după ce echipa sa a ratat șansa de a se distanța în clasament, în fața rivalei CFR, și anunat că trei jucători vor fi dați afară în această iarnă.

Gigi Becali nu l-a iertat nici pe Octavian Popescu, jucător pe care spera să ia zeci de milioane de euro. Fotbalistul de 20 de ani era până nu demult preferatul patronului, dar este tot mai des criticat din cauza formei slabe arătate în ultimele meciuri. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre situația lui Octavian Popescu și crede că randamentul scăzut are legătură cu viața extrasportivă a acestuia.

Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Cei care vreți să deveniți milionari, dormiți separat”

Iubiat lui Octavian Popescu, Alina. Sursa foto: Facebook

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal, îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri. Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui ‘Ne împreunăm o dată pe săptămână’.

Dacă o iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva.

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei care vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Cadoul primit de Octavian Popescu de la Gigi Becali

Gigi Becali s-a implicat foarte mult în viața lui Octavian Popescu și a spus că acesta urmează să se căsătorească, după ce l-a boteazat ortodox în această vară, Fotbalistul a primit cadou de nuntă de la patrnul FCSB-ului un apartament în valoare de 200.000 de euro. După toate aceste schimbări din viața lui, Gigi Becali se atepta ca Octavian Popescu să aibă evoluții din ce în ce mai bune.

Citește și: De ce a ratat favoritul lui Gigi Becali transferul în Spania. „Mbappe dacă intră la Tavi Popescu îl bagă în programul RABLA”

I-am luat apartament de 200.000 de euro ca să se liniștească. I-am dat 20.000 pe lună, l-am botezat, îl cheamă George, nu Tavi.

El era pocăit. Lui îi era frică de biserică. L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi. D-aia poate nu joacă, că-i spun Tavi, nu George. Va face mai întâi logodna și apoi nunta și asta e George”, mărturisea Gigi Becali cu câteva luni în urmă.

Trei jucători, OUT de la FCSB

După înfrângerea cu Oțelul, Gigi Becali a anunțat că va da trei jucători afară. Primul vizat este golgheterul din sezonul trecut, Andrea Compagno. Atacantul nu a mai înscris niciun gol în ultimele nouă partide în care a fost introdus pe teren. Cristi Ganea și Dorin Rotariu vor pleca și ei în această iarnă de la FCSB.

”Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis”, a spus Gigi Becali.

Citește și: Dezvăluiri uluitoare despre ”perla” lui Gigi Becali: ”Să aibă grijă să nu pățească ca Irinel Columbeanu. Nu pot să spun mai mult”

Dorin Rotariu a fost crescut de Poli Timișoara, club de unde a fost cumpărat de Dinamo cu 1,1 milioane de euro, pentru care a jucat în perioada 2013 – 2017. În acest an a fost vândut la echipa belgiană Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. În străinătate a mai jucat la Astana, Atromitos și Ludogorets.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele