04 dec. 2023 | 13:52

Gigi Becali, în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. Pe ce loc se află

SPORT
Gigi Becali, în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. Pe ce loc se află

Gigi Becali este considerat de știliștii de la noi unul dintre bărbații care se îmbracă foarte bine. Acesta poartă numai haine scumpe, iar un cunoscut consultant de modă și influencer a făcut topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din spațiul public. Pe loc se află patronul echipei FCSB.

Ce loc ocupă Gigi Becali în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați de la noi

La începutul anului, Gigi Becvali își făcea apariția în haine negre cu cruci roșii, realizate de designerul Alexandru Ciucu. Nu este prima dată când latifundiarul din Pipera iese în evidență prin ținutele purtate, finnd considerat de stilișți unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați de la noi.

Cezar Ionașcu, cunoscut consultant de modă și influencer, a făcut topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din spațiul public. În opinia sa, prietenii IonȚiriac și Ilie Năstase sunt cei mai prezentabili din România. Îi urmează, la mică distanță, Gigi Becali, în primul rând datorită calitîții ținutelor pe care le poartă.  Specialistul a fcăut și un clasament cu cel mai bine îmbrăcați bărbați de pe plaiul mioritic.

Gigi Becali, în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. Pe ce loc se află

Gigi Becali este patronul echipei FCSB. Sursa foto: Profimedia

”Ion Țiriac este în fruntea topului. Știe haine, iar Stefano Ricci de la Florența îi deschide poarta, la -1, acolo, cu legitimația aia. Cel mai liber bărbat pe care-l cunosc și pe care-l apreciez și pe care-l stimez: Ilie Năstase.

Pe trei, la egalitate: Ciprian Marica. Nu e vorba că-s eleganți. Știu haine. A, să nu-l uit pe Gigi Becali. Poartă haine foarte, foarte bune. Ține la calitatea lor. Nu de ieri, de azi. Știu ce poartă. E de apreciat”, a spus Cezar Ionașcu, în Podcastul lui Măruță.

Haine speciale pentru Giig Becali. Ce preț au

Gigi Becali (65 de ani) acordă o atenție deosebită ținutelor sale și de aceea, de-a lungul timpului, a fost lăudat pentru costumele scumpe achiziționate de la un magazin renumit din Londra, pentru care plătea câte 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

În acest an, Gigi Becali a fost văzut foarte des cu haine negre cu cruci roșii, alături de înscrisul în limba greacă ”IC XC NIKA”, care înseamnă ”Iisus Hristos biruiește”. Ținutele sunt create de celebrul designer Alexandru Ciucu, iar prețurile sunt pe măsură.

Citește și: Gigi Becali a renunțat la căciula cu însemne bisericești pentru o șapcă produsă de o firmă italiană care produce haine de lux. Prețul este foarte piperat – GALERIE FOTO

”Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca”, declara Alexandru Ciucu, pentru Playtech, în urmă cu câteva luni.

De exemplu, un hanorac de genul celui purtat de patronul FCSB-ului poate costa în jur la 1.000 de euro, în timp ce un palton cu același tip de cruce are un preț de 2.000 de euro.

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali este cel mai bogat investitor din fotbalul românesc și a făcut avere din vânzarea de terenuri. Latifundiarul din Pipera a spus că a încasat din aceste tranzacții, în anii 2006-2007, 100 de milioane de euro. De asemenea, el a afirmat că deține peste 12.000 de hectare de pământ în toată țara.

Patronul FCSB-ului are o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro, conform Forbes, dar Dumitru Dragomir susține că acesta are atât de mulți bani încât ar putea să trăiască 5000 de ani. Iar cifrele exacte ar fi de trei ori mai mari.

Citește și: Afacerea cu care Gigi Becali a făcut primul milion de dolari. „Nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte”

Gigi Becali a vorbit despre averea sa și despre ce va face cu ea. Patronul de la FCSB a dat de înțeles că o parte din banii lui vor ajunge la fetele sale, însă o parte o va dona.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele