28 nov. 2023 | 14:48

Simona Halep, apariție total neașteptată. Ce a pregătit pentru ziua de 1 Decembrie VIDEO

SPORT
Simona Halep, apariție total neașteptată. Ce a pregătit pentru ziua de 1 Decembrie VIDEO

Simona Halep se află în centrul unui scandal după ce a fost prinsă dopată, la US Open 2022. Sportiva a fost suspendată și a făcut apel la TAS, iar în așteptarea verdictului ea a onorat o invitație specială cu ocazia zilei de 1 Decembrie, din partea unui sponsor care renunțase la colaborarea cu ea după suspendarea provizorie. Cum a apărut fostul lider mondial.

Simona Halep, prima apariție într-un spot publicitar după suspendare

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă din carieră, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Ea a fost depistată pozitiv cu roxadustat și a fost judecată de Tribunalul Sport Resolutions din Marea Britanie, care a decis să o țină patru ani departe de terenul de tenis. Pe 24 octombrie, sportiva a depus apel la TAS și cere ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea ”să fie redusă”.

Până va afla un verdict în cazul de dopaj, Simona Halep a primit o invitație surpriză cu ocazia Zilei Naționale, iar dubla campioană de Grand Slam apare într-o companie selectă alături de Gică Hagi, Ianis Hagi și Horia Tecău. Sportiva apare într-o campanie lansată de unul dintre sponsorii cu care încetase colaborarea în urmă cu un an, după suspendarea dictată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Simona Halep, apariție total neașteptată. Ce a pregătit pentru ziua de 1 Decembrie VIDEO

Simona halep a fost suspendată pentru dopaj.

Simona Halep, într-o campanie specială de 1 Decembrie

Este vorba despre Banca Transilvania, iar Simona Halep apare în clipul filmat cu ocazia zilei de 1 Decembrie, cu un mesaj pentru români. Gică Hagi, Ianis Hagi și Horia Tecău transmit și ei mesaje motivaționale pentru această zi specială.

”Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față!”, spune Simona, imaginile cu fostul lider WTA fiind filmate la Dubai.

Citește și: Simona Halep dă lovitura după suspendarea pentru dopaj. Sponsorul de la care primește o sumă uriașă nu renunță la colaborarea cu ea

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a semnat primul contract cu instituția financiară în anul 2018. Înțelegerea dintre Simona Halep și Banca Transilvania, în baza căreia românca primea aproximativ 200.000 de euro pe an, încetase în luna noiembrie 2022. Timp de un an, sportiva din Constanța nu a mai filmat reclame pentru Banca Transilvania, iar Gică Hagi i-a luat locul.

Anunțul oficial de la TAS în cazul Simonei Halep

Simona Halep așteaptă să fie audiată de către TAS, dar, de când a depus apelul, forul de la Lausanne a actualizat de două ori lista de audieri care ar urma să aibă loc până la data de 21 martie 2024. Dar cazul româncei nu apare. În acest context, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a precizat că datele audierilor sunt stabilite în funcție atât de disponibilitatea arbitrilor, cât și de disponibilitatea părților la procedură.

Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Citește și: Dumitru Dragomir a dezvăluit ce avere are Simona Halep. Decizia luată recent de sportiva din Constanța

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024”, a fost răspunsul TAS, pentru Fanatik.

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, când a fost eliminată în primul tur de la US Open, și a fost ștearsă din clasamentul WTA. La momentul suspendării provizorii, ea ocupa locul nouă in clasamentul mondial.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele