16 nov. 2023 | 11:45

Simona Halep, mesaj superb pentru România. ”Acolo unde m-am născut și am copilărit” VIDEO

SPORT
Simona Halep, mesaj superb pentru România. ”Acolo unde m-am născut și am copilărit” VIDEO

Simona Halep traversează o perioadă complicată, după ce a fost suspendată pentru patru ani din tenis, pentru dopaj, după a ieșit pozitivă la o substanță interzisă, la US Open 2022. Fostul lider mondial a rupt tăcerea după mult timp și a transmis unh mesaj special în mediul online. Iată ce a spus sportiva.

Ce mesaj a transmis Simona Halep

Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost testată pozitiv la un test anti-doping, la o substanță interzisă numită Roxadustat. În plus, au fost descoperite și nereguli în pașaportul ei biologic. Pe 24 octombrie a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) împotriva suspendării și cere ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea ”să fie redusă”, potrivit tribunalului din Elveția.

Simona Halep se află în această perioadă în Dubai, unde se antrenează, sperând într-o revenire cât mai rapidă în circuitul feminin. Ea rupt tăcerea după mult timp și a avut o intervenție specială în mediul online. Sportiva din Constanța a ținut să celebreze Ziua Dobrogei, pe 14 noiembrie, cu un mesaj superb.

”La mulți ani, acasă! La mulți ani, Dobrogea! De fiecare dată mă întorc acasă cu mândrie și bucurie! Acolo unde m-am născut și am copilărit!”, a fost mesajul Simonei Halep, cu ocazia Zilei Dobrogei, prin intermediul publicatiei Ziua de Constanta.

Simona Halep, film despre viața ei

Departe de terenul de tenis, Simona Halep nu pierde timpul în Dubai și îmbină utilul cu plăcutul. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros colaborează cu regizorul Radu Muntean pentru realizarea unui documentar despre viața ei. Mesajul principal al filmului, care va fi realizat sub forma unor episoade, este ”Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”.

Zilele trecute, Simona Halep a postat pe Instagram câteva imagini surprinse în deșertul din Emirate, inclusiv un selfie în compania cunoscutului regizor și a colaboratorilor acestuia. ”Acești băieți…sunt cei mai tari”, a scris fostul lider mondial.

Citește și: Simona Halep radiază. Cu ce îşi ocupă sportiva timpul liber, imaginile pe care toţi fanii vor să le vadă

Primele imagini din documentar au fost prezentate deja publicului, în ianuarie 2020, și au fost afișate secvențte cu pregătirile Simonei pentru un turneu de Grand Slam. Documentarul propune ”o incursiune în lumea Simonei Halep, prezentând nu doar momente din antrenamentele sale, ci și povestea din spatele succesului“.

Ce avere are Simona Halep

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit ce sacrificiii au făcut părinții pentru ca Simona Halep să ajungă un nume în sportul alb, dar și ce avere a adunat campioana noastră. Cel poreclit ”Corleone” a afirmat că sportiva și-a vândut casa de la Snagov pentru a se muta în alta mult mai frumoasă.

”Halep și-a vândut casa să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc. Și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar.

Citește și: Patrick Mouratoglou, noi dezvăluiri în cazul Simonei Halep: ”Este o victimă”

Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă.Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Simona Halep a acumulat câștiguri totale de 40.203.437 de dolari în carieră și are în palmares 24 de trofee, dintre care două de Grand Slam, unul la Roland Garros și unul la Wimbledon.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele