06 nov. 2023 | 14:19

Gigi Becali a răbufnit după FCSB- Rapid. Pe cine a dat vina pentru eșecul cu rivala din Giulești: ”Am dar chix”

SPORT
Gigi Becali a răbufnit după FCSB- Rapid. Pe cine a dat vina pentru eșecul cu rivala din Giulești: ”Am dar chix”

FCSB a pierdut, 1-2, cu Rapid pe Arena Națională și a ajuns la trei partide consecutive fără victorie în Superliga. După înfrângerea cu rivala din Giulești, Gigi Becali și-a făcut praf echipa, dar a și recunoscut că a greșit schimbările la pauză. Ce a spus patronul FCSB-ului.

Ce a spus Gigi Becali după FCSB- Rapid

FCSB a început perfect campionatul, dar pe parcurs a început să piardă puncte. Astfel, după runda cu numărul 15 din Superliga, echipa lui Gigi Becali a întregistrat a cincea victorie din campionat, iar în ultimele cinci etape are un singur succes: 1-0 cu ultima clasată, FC Botoșani.

Roș-albaștrii au pierdut și derby-ul cu Rapid, scor 1-2, pe Arena Națională, iar Gigi Becali a luat foc. El și-a făcut praf echipa  și a recunoscut că s-a implicat la schimbări și că nu a fost înspirat atunci când i-a băgat pe Tavi Popescu și Rotariu, care sunt mult mai slabi decât Compagno și Ovidiu Popescu.

Gigi Becali a răbufnit după FCSB- Rapid. Pe cine a dat vina pentru eșecul cu rivala din Giulești

FCSB – Rapid. Sursa foto; Sport Pictures

”Am făcut echipa greșit. Dacă o lăsam pe aia era mai bine. Am făcut schimbări proaste. Am băgat pe Tavi Popescu și Rotariu, care sunt mult mai slabi decât Compagno și Ovidiu Popescu. Am slăbit echipa. De Ovidiu Popescu îmi place când dă pase repede, când o primește și o dă. Nu când driblează. I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui.

Dar nu ai ce să faci. Ne trebuie un mijlocaș, un număr 8, și un atacant. Asta e. Știm ce avem de făcut”, a declarat Gigi Becali.

Vrea să renunțe la Dorin Rotariu

Patronul FCSB-ului a pus tunurile și pe Dorin Rotariu, un fotbalist adus de curând, pe un salariu uriaș, Acesta este al treilea cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor și încasează 240.000 de euro pe an, la egalitate cu alți doi fotbaliști aduși în această vară, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță.

”Mai greșesesc și eu. L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Citește și: Gigi Becali nu se mai ferește și recunoaște că face schimbările la FCSB. Patronul trece pe bancă unul dintre cei mai scumpi jucători

Asta e cu Rotariu. Îi dau opt luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o în colo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Gigi Becali, despre fanii care au protestat împotriva lui

Gigi Becali a vorbit și despre gestul fanilor care au protestat împotriva sa înaintea meciului cu Rapid, deoarece s-au săturat ca patronul să se implice atâț de mult în viața echipei. În jur de 20 de suporteri au afișat mesajul ”Fii patron, nu antrenor”, în fața tribunei oficiale a stadionului.

„Nu stau să mă cert cu suporterii. Trebuie să aibă și ei păreri, se duc colo, colo. Să fie sănătoși. E problema lor. Patronul trebuie să dirijeze, eu nu sunt antrenor. Eu sunt antrenor? Păi nu am antrenor, de ce trebuie să iau unul?

Citește și: Gigi Becali este gata să înceapă un proces unic în fotbalul românesc. „Facem cerere, am vorbit cu avocații” – VIDEO

Eu nu am fost la echipă de doi ani. Eu dacă eram antrenor, mă duceam, măcar o dată pe săptămână. Cum sunt eu antrenor? Nu s-a antrenat echipa de doi ani? Mai mult mă înțeleg cu cei din staff când facem echipa”, a adpugat patronul roș-albaștrilor.

FCSB se află pe primul loc în clasament, cu 31 de puncte, cu unul în plus față de CFR și cu două față de Rapid.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele