30 oct. 2023 | 13:14

Soacră, soacră, poamă acră. Ce a pățit Nikita, după ce a intrat în cușca de MMA cu mama fostului iubit – VIDEO & FOTO

SPORT
Soacră, soacră, poamă acră. Ce a pățit Nikita, după ce a intrat în cușca de MMA cu mama fostului iubit - VIDEO & FOTO

Fanii englezi din MMA au urmărit cu sufletul la gură o luptă în care Nikita, o sportivă de 19 ani, a urcat în ring cu o luptătoare cu 31 de ani mai mare. Doar că rivala era chiar mama fostului iubit.

Nikita a fost învinsă de o sportivă mai bătrână cu 31 de ani

Fanii din MMA au așteptat cu sufletul la gură o luptă în care o sportivă de 50 de ani a înfruntat una de 19 ani. Este vorba de un duel între Gosia Magical și Nikita, iar sigur că pronosticurile păreau favorabile sportivei care are 31 de ani mai puțin. Doar că realitatea din cușcă a fost alta, iar Nikita a încasat mai multe serii zdravene de lovituri, iar la un moment dat nu a mai putut să continue, după ce a primit un pumn zdravăn în maxilar.

Din imagini se vede că suferă foarte tare și la un moment dat a început să plângă, așa că a pierdut partida organizată de promotorii polonezi de la Clout MMA. Clipul a devenit viral pe rețelele sociale, iar momentul knockout-ului a fost vizionat de peste 1,5 milioane de persoane.

O tânără de 19 ani, învinsă de mama fostului iubit

Sigur că mulți jurnaliști s-au întrebat de ce această luptă a avut un succes atât de mare, iar povestea li s-a părut extrem de amuzantă. Așa au aflat că Nikita a avut curajul să intre în cușcă având-o drept adversară pe mama fostului iubit. Interesant este faptul că fata a fost cea care a decis să rupă relația.

Imediat după luptă au apărut mai multe comentarii pe rețelele sociale, iar iubitorii acestui sport s-au întrebat ce a fost în capul Nikitei în momentul în care a acceptat acest meci. „Niciodată să nu intri în conflict cu o mamă după ce i-ai frânt inima copilului”, i-a transmis unul dintre cei care au urmărit confruntarea. Cam aceasta a fost concluzia, iar unul dintre fani a fost convins că a citit în loviturile sportivei de 50 de ani o dorință de răzbunare.