27 oct. 2023 | 07:52

Gheorghe Hagi, ședință furtunoasă în vestiar, după meciul Farul – UTA. „Nu suntem pe drumul bun” – VIDEO

VIDEO
Gheorghe Hagi, ședință furtunoasă în vestiar, după meciul Farul - UTA. „Nu suntem pe drumul bun” - VIDEO

Gheorghe Hagi a făcut scandal în vestiar și le-a reproșat jucătorilor de la Farul prestația din meciul cu UTA. Duelul din etapa a 13-a din SuperLiga României s-a terminat la egalitate 2-2, după ce oaspeții au condus de două ori

Analiza lui Gheorghe Hagi: Meciul Farul – UTA și problemele defensive

Gheorghe Hagi a fost foarte nervos în meciul în care și-a înfruntat fostul coleg de la echipa națională, Mircea Rednic. Antrenorul formației Farul a fost foarte nervos pe jucătorii săi la finalul partidei cu UTA, din runda cu numărul 13 din SuperLiga României. Duelul s-a terminat la egalitate, după ce oaspeții au condus de două ori. Rivaldinho ’24, Artean ’50, de la Farul, respectiv Micovschi ‘7, Fabry ’27 de la UTA au marcat goluri din această partidă.

Gheorghe Hagi a fost foarte supărat la finalul acestui duel și și-a criticat jucătorii pentru greșelile din defensivă. Regele a făcut analiza în fața jurnaliștilor.

„Două meciuri, aceeași istorie. Am produs mult fotbal ofensiv, la fel cum am făcut cu U Cluj, dar astăzi n-am făcut un meci bun defensiv. Nu s-a alergat, n-am stat bine în teren. Din cauza asta am primit goluri. Astăzi a fost un joc, au fost trei puncte. Dacă n-am fost fini la finalizare, n-am dat gol la câte ocazii am avut…”, a declarat fostul căpitan al echipei naționale.

Gheorghe Hagi, scandal în vestiar la finalul meciului Farul – UTA

Gheorghe Hagi a întârziat la interviuri de la finalul partidei și a dezvăluit că a avut o ședință cu jucătorii. Martorii susțin că nu a fost iureș în vestiarul formației Farul.

„Cu disciplină mai multă trebuie să reușim. De asta am întârziat puțin la interviu, am făcut o ședință cu ei. Le-am zis lucrul ăsta, nu e bine pe drumul care suntem.

Sunt mici detalii față de anul trecut, acolo greșim. În teren ratăm, nu ne iese, ne supărăm, dăm din mâini în loc să ne vedem de următoarea”, a spus Gică Hagi la Orange Sport.

Farul – UTA Arad, echipele de start

Farul: Aioani – Sârbu, K. Boli, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Gustavo Costa, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, Diogo Quieros, G. Marins, N. Popescu, Borginho, Enes Sali, L. Munteanu, Iustin Doicaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

UTA Arad: F. Iacob – D. Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas – Micovschi, Fabry, C. Mihai, Ofosu – G. Cooper
Rezerve: Kucher, Stolnik, Carp, Stahl, R. Pop, Herald Marku, Omondi, Căpușă, Luckassen
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Complex Sportiv Academia „Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: George Găman (Craiova), A1: Mircea Orbuleț (București), A2: Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari), AVAR: Andrei Moroiță (Ploiești)