27 oct. 2023 | 07:13

Teste antidoping înaintea meciului Petrolul – FCSB. Cum va reacționa Gigi Becali?

SPORT
Teste antidoping înaintea meciului Petrolul – FCSB. Cum va reacționa Gigi Becali?

Alarmă înaintea meciului din campionat Petrolul – FCSB, din etapa a 14-a din SuperLiga României. 19 jucători au fost testați antidoping, iar antrenamentul echipei gazdă a fost amânat o oră, după apariția inspectorilor de la Agenția Națională Anti-Doping.

Teste antidoping înaintea duelului Petrolul – FCSB

A fost alarmă cu două zile înaintea meciului Petrolul – FCSB, programat sâmbătă, în etapa cu numărul 14 din SuperLiga României. Inspectorii Agenției Naționale Anti-Doping au vizitat cele două echipe și 19 jucători au fost testați antidoping. De la formația gazdă au fost aleși nouă jucători, în timp ce de la FCSB au dat probe zece fotbaliști. Nu este clar dacă reprezentanții uneia dintre părți au cerut teste antidoping înaintea meciului sau a fost vorba de o inițiativă a ANAD. Interesant este faptul că aceste teste antidoping au dat peste cap programul echipei Petrolul, iar antrenorul Florin Pîrvu a recunoscut că a fost nevoit să amâne cu o oră antrenamentul.

Așteptări mari pentru meciul Petrolul – FCSB

Pentru fanii din Ploiești, meciul cu FCSB este unul dintre cele mai importante ale sezonului. Antrenorul „petroliștilor” este optimist înaintea acestei confruntări și a spus că nu este deloc deranjat de faptul că au fost efectuate teste antidoping înaintea duelului Petrolul – FCSB.

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, înaintea unui meci cu Steaua s-a întâmplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavoastră ce se întâmplă în aceste teste doping. Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti – FCSB.

Petrolul Ploiești – FCSB se dispută sâmbătă, 28 octombrie, în etapa cu numărul 14 din SuperLiga. Înaintea acestui duel, formația gazdă ocupă locul al 7-lea, cu 19 puncte în 13 partide, în timp ce oaspeții sunt pe prima poziție, cu 30 puncte în tot atâtea runde. Oaspeții sunt cotați cu prima șansă la victorie, însă echipa prahoveană a pierdut doar o singură dată în acest campionat pe teren propriu în 7 partide.