25 oct. 2023 | 12:07

Dan Șucu, mărturie cutremurătoare. „A venit groaznic de rău. Va fi tratat ca și cum ar fi copilul meu”

SPORT
Dan Șucu, mărturie cutremurătoare. „A venit groaznic de rău. Va fi tratat ca și cum ar fi copilul meu”

Dan Șucu a recunoscut că sunt probleme mari la Rapid, după accidentarea celui mai în vogă jucător din SuperLiga României. Albion Rrahmani a fost adus în țară cu un avion privat plătit de clubul din Giulești și a fost deja operat. Acționarul principal al clubului a spus emoționat că atacantul va fi foarte bine tratat.

Dan Șucu, zguduit de drama lui Albion Rrahmani

Fanii Rapidului au sperat că echipa lui Cristiano Bergodi și-a găsit atacantul ideal, după ce Albion Rrahmani a marcat „trei duble” în șase partide. Jucătorul kosovar s-a accidentat groaznic în meciul în care naționala țării lui a învins cu 3-0 Andorra în preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2024. Verdictul medicilor a fost crunt: fractură de peroneu și ruptură de ligamente la nivelul gleznei drepte.

Acționarul principal al grupării de lângă Podul Grant, Dan Șucu, a acordat un interviu în care a vorbit despre situația groaznică prin care trece jucătorul, după această accidentare. Albion Rrahmani a fost adus în România cu un avion privat și a fost deja operat.

„A venit groaznic de rău. Am vorbit cu Albion, i-am explicat că va fi tratat în același fel, exact ca și cum ar fi copilul meu. Beneficiază de cel mai bun chirurg posibil, care a făcut operația, beneficiază de cea mai bună recuperare posibilă.

Am încercat să îl aducem repede de la Priștina, să nu meargă cu piciorul rupt 12 ore pe drumuri, l-am adus acasă cu un avion special, trimis pentru el.

Facem absolut tot ce se poate face pentru ca el să se întoarcă și să se simtă respectat, și noi la rândul nostru să simțim respectul lui, e foarte simplu”, a declarat Dan Șucu, potrivit Prosport.

Dan Șucu a dezvăluit care este situația jucătorului Rapidului

Dan Șucu este convins Albion Rrahmani este pe drumul cel bun, după ce a fost operat un medic foarte bun din România. Jucătorul a început deja programul de recuperare.

„Am vorbit cu domnul doctor Vlad Georgeanu, mi-a spus că evoluția lui este foarte bună, operația a fost foarte similară cu ce s-a întâmplat cu Jayson Papeau.

Răspunde foarte bine, deja a intrat în programul de recuperare. Tot ce se poate face va fi făcut. El e foarte ambițios, sunt convins că îl vom avea foarte curând pe teren”, a mai afirmat Dan Șucu, potrivit sursei citate.

Conform estimărilor medicilor, Albion Rrahmani va juca din nou la începutul anului viitor.