25 oct. 2023 | 09:23

Avertisment pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB și-a trimis favoritul la vraci. „Să aibă grijă Florinel Coman”. Dezvăluire despre vizita la Marijana Kovacevic – VIDEO

SPORT
Avertisment pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB și-a trimis favoritul la vraci. „Să aibă grijă Florinel Coman”. Dezvăluire despre vizita la Marijana Kovacevic - VIDEO

Gigi Becali este disperat să-l folosească pe Florinel Coman în derby-ul cu Rapid și a fost de acord să-l lase să se trateze la celebrul „vraci” din Belgrad, Marijana Kovacevic. Un fost jucător de la Dinamo și CFR Cluj a povestit experiența pe care a avut după ce s-a tratat în Serbia și spune că procedura, condițiile și metodele de tratament i-au lăsat multe semne de întrebare.

Gigi Becali l-a trimis la vraci pe Florinel Coman

Gigi Becali a spus de mai multe ori că Florinel Coman este cel mai important jucător din atacul FCSB, așa că vrea neapărat ca atacantul să fie pe teren în meciul cu Rapid din campionat, programat pe data de 5 noimebrie. Jucătorul s-a accidentat în partida cu FC Voluntari, iar medicii i-au spus că este vorba de o ruptură musculară. La doar câteva ore, oficialii FCSB au anunțat că Florinel Coman va merge la Belgrad să se trateze la Marijana Kovacevic.

„Alea nu sunt metode lăsate de Dumnezeu, deci eu nu pot fi de acord cu ele. Cum să las eu jucătorii să meargă la o vrăjitoare?”, spunea Gigi Becali acum câțiva ani, dar acum nu mai protestează și achită fără să clipească notele de plată care vin de la Belgrad

Nu este prima oară când Florinel Coman apelează la acest tratament. La fel s-a întâmplat și în vara anului trecut când Mihai Stoica susținea că Marijana Kovacevic a rezolvat în doar câteva zile, cu ajutorul unui „gel minune”, o ruptură de 18 centimetri.

Ce a pățit la Belgrad un fost campion cu CFR Cluj

Metodele „vraciului de la Belgrad” i-au lăsat un gust amar unui fost campion cu CFR Cluj. Liviu Ganea a fost invitat în emisiunea „Playsport Live” și a dezvăluit că a fost puțin speriat de condiții, dar și de metodele de tratament.

„Am fost și eu la Marijana Kovacevic și am rămas profund dezamăgit. Ce s-a petrecut acolo mi s-a părut total neprofesionist. Am fost acolo, am ajuns pe la un subsol improvizat, era un tip care mi-a făcut un pseudo-ecograf, așa era atunci, acum nu mai știu ce este, poate că au mai schimbat.

După ce am făcut ecograful respectiv am fost într-o cameră de hotel, Hotel Belgrad, și mi-a făcut o terapie cu șocuri electrice, care a durat trei ore. Practic, îți contracta mușchiul de zeci de mii de ori în cele trei ore și ea spunea că prin metoda asta te reface”, a declarat Liviu Ganea în emisiunea „Playsport Live”.

Dincolo de faptul că nu a înțeles tratamentul, Liviu Ganea a dezvăluit că nici nu au fost rezultate.

„Eu m-am întors la Cluj după terapia asta de două zile și mă durea piciorul la fel de tare. Apoi, am ajuns în Germania, la doctorul lui Bayern și mi-a spus că: «dacă nu stai trei luni, vezi că nu o să mai poți să joci fotbal». A fost o ruptură lângă tendon”, a spus Ganea.

Fostul atacant de la CFR Cluj și Dinamo se întreabă de ce Vlad Chiricheș nu a fost să se trateze la Belgrad, în condițiile în care a avut tot ruptură musculară.

Citește și: Cine este fotbalistul lui Gigi Becali care ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu

Cine este Marijana Kovacevic

Marijana Kovacevic este licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice. După aceea și-a deschis un cabinet la Belgrad și s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special. Niciunul dintre sportivii care s-au tratat la ea nu au avut emoții la testele anti-doping.

Când a avut probleme medicale la Australian Open, Novak Djokovic i-a cerut ajutorul, iar vraciul de la Belgrad a răspuns apelului său și a traversat urgent oceanul.