20 oct. 2023 | 21:59

Soția fotbalistului de națională care a fost filmată când înjura, dă de pământ cu nevestele jucătorilor de la FCSB. „Vai! Deci eu eram aia a dracu” – FOTO

SPORT
Soția fotbalistului de națională care a fost filmată când înjura, dă de pământ cu nevestele jucătorilor de la FCSB. „Vai! Deci eu eram aia a dracu” - FOTO

Andreea este soția lui Sergiu Hanca, un fotbalist care are șapte meciuri în echipa națională. Când soțul ei juca în Polonia a fost filmată când înjura pe stadion, dar a fost și personajul principal al mai multor reportaje în care se vede că dă și indicații tactice. Întoarsă în România a intrat în gura soțiilor jucătorilor de la FCSB și nu a ezitat să le răspundă ironic.

Andreea Hanca, replică ironică pentru soțiile fotbaliștilor de la FCSB

Andreea Hanca este nelipsită de la meciurile soțului. Când Sergiu juca la Dinamo a fost de multe ori contestată chiar de fanii „câinilor” și au existat chiar și multe momente tensionate. În Polonia a fost filmată când înjura, dar și când dădea indicații pentru că este convinsă că acum are experiență în acest domeniu și chiar se pricepe. De când s-a întors în România a auzit mai multe bârfe și a ținut să le transmită un mesaj mai multor soții ale unor jucători de la FCSB care au spus despre ea că este rea.

„Am aflat părerea nevestelor fotbaliștilor de la FCSB despre mine. Vai! Deci eu eram aia a dracu’, am și râs. Am zis că e mai bine să fiu luată de rea, decât de proastă. Sunt bârfe, dar până la urmă în orice domeniu sunt bârfe. Bune, rele, nu mai contează, mergi mai departe”, a spus Andreea Hanca, în podcastul Tare de Tot.

„Știam și sisteme de joc”

Sergiu Hanca s-a întors în România și a semnat cu CS Universitatea Craiova, dar din Bănie a plecat după un scandal monstru, iar acum îmbracă tricoul formației Petrolul Ploiește. Andreea merge la fiecare meci și din România și încearcă să le călăuzească pe celelalte soții de fotbaliști. Recunoaște că și a avut multe prejudecăți, dar experiența din Polonia a ajutat-o să se schimbe foarte mult.

„Exact, despre asta e vorba. Chiar nu e corect. Înainte să ajung și eu să fiu soție de fotbalist, aceeași părere o aveam și eu. Toate sunt piți (n.r. pițipoance), saloane, unghii.

După ce am intrat în fenomen, mi-am dat seama că sunt soții de fotbaliști foarte devotate fotbalului, asa cum sunt si eu. La Cracovia, cu Valentina, soția lui Cornel Râpă, eram pe subiect și știam totul. Nu doar că ne uitam la fotbal, dar știam și sisteme de joc”, a spus Andreea Hanca, în podcastul Tare de Tot.

Sergiu Hanca a jucat fotbal în România la ASA Târgu Mureș, Dinamo, CS Universitatea Craiova, iar acum la Petrolul. În prima reprezentativă a evoluat în șapte partide.

Sursă FOTO: Instagram