17 oct. 2023 | 22:26

Este frumoasă foc, are un corp superb, dar nu o deranjează să primească pumni în față. Cine este bruneta focoasă care vrea o carieră în box – GALERIE FOTO

SPORT
Este frumoasă foc, are un corp superb, dar nu o deranjează să primească pumni în față. Cine este bruneta focoasă care vrea o carieră în box - GALERIE FOTO

Carla Jade a fost până acum câteva săptămâni una dintre fetele frumoase care au urcat în ring ca să prezinte concurenții și să le transmită fanilor, în aplauzele lor furtunoase, câte reprize mai sunt de disputat. Iar spectatorii erau încântați ori de câte ori o vedeau. Doar că acum povestea a fost total diferită pentru că frumoasa brunetă a disputat primul ei meci de box și a avut o galerie pe măsură. Sportiva a acordat un interviu jurnaliștilor de la The Sun cărora le-a povestit cum a fost lupta din ring și a mărturisit că nu o deranjează faptul că a încasat câteva lovituri zdravene.

Carla Jade, apariție spectaculoasă în ringul de box

Nu aveai cum să nu o admiri sau să nu o vezi. O brunetă frumoasă, cu o siluetă de invidiat care stătea tot timpul aproape de ringul de box și pe care fanii nu uitau să o aplaude la fiecare meci. Și nu era singură. Avea cu ea mai multe fete superbe pentru că și-a deschis și propria agenție de modele, o afacere pe care a început-o tocmai pentru că și-a dat seama că există o piață serioasă pentru așa ceva.

Luna trecută, Carla Jade și-a făcut însă debutul în ring. De data aceasta nu a mai urcat să prezinte sportivii, ci a și luptat. Iar gongul de final i-a adus o victorie la puncte, surprinzătoare. în duelul Tasha Kiran.

Carla Jade a povestit pentru The Sun cum a ajuns în această lume în care celebritatea este mult mai mare, iar banii sunt pe măsură. Dar și efortul, dacă ne gândim la pumnii pe care i-a încasat deja în scurta ei carieră de pugilistă. Totul a început după ce co-fondatorul Misfits Boxing i-a spus că sportiva care trebuia să o înfrunte pe Tasha Kiran nu se mai poate prezenta. Compania promovează des astfel de lupte în ring în care urcă personaje celebre, așa că a acceptat fără nicio ezitare.

O fotografie din perioada în care lucra ca „fata de lângă ring”

Doar că după aceea au început problemele. Carla Jade nu avea nici măcar abonament la o sală și a avut la dispoziție doar trei săptămâni să pregătească meciul. Și unde mai pui că au năpădit-o și gândurile.

„La primul antrenament de sparring mi-a fost puțin teamă. Nici nu știam prea bine ce înseamnă, iar când și-a dat seama m-am gândit: «O să iau pumni în față! Chiar vreau să fac asta?».

Îmi amintesc că am fost lovită tare și mi s-a părut că nu a fost prea plăcut, dar, într-un fel, m-a încurajat un pic. Din acel moment mi-a dat seama că nu mă deranjează să primesc pumni în față”, a povestit pugilista de 33 de ani.

Citește și: Cea mai frumoasă jucătoare de tenis, fără inhibiții în fața aparatului de fotografiat – GALERIE FOTO

Carla Jade, în costum de baie la conferința de presă

Carla Jade și-a dat rapid seama că în această competiție este vorba și de spectacol. Sau în primul rând de spectacol… Așa câștigi fanii, așa se vând biletele și tot așa se adună și sponsorii. La cântarul oficial a venit în costum de baie și a rămas așa deși adversara era îmbrăcată cu un halat. Doar că a fost un nou prilej să-și arate silueta de invidiat.

Meciul a fost greu, dar era pregătită să încaseze mai multe lovituri, ceea ce nu s-a întâmplat, semn că a învățat destul de repede să se apere. Doar că după această victorie au apărut și provocările. Una dintre fete a așteptat-o la hotel și a strigat că vrea să lupte cu ea în ring. „Nu credeam că va fi atât de ușor să găsesc un alt adversar sau să fie atât de distractiv!”, a mai spus bruneta în dialogul cu jurnaliștii de la The Sun.

Sursa FOTO: Instagram