17 oct. 2023 | 17:24

Anamaria Prodan, sleită de puteri din cauza unui proces răsunător. „Nu mai stă lângă mine nici dacă îmi dă 10 milioane de euro”

SPORT
Anamaria Prodan, sleită de puteri din cauza unui proces răsunător. „Nu mai stă lângă mine nici dacă îmi dă 10 milioane de euro”

Anamaria Prodan este furioasă pentru că, după mai bine de doi ani și jumătate, procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man este departe de a ajunge la final. Miza acestei acțiuni este de jumătate de milion de euro, bani pe care ar fi trebuit să-i primească după ce fotbalistul s-a transferat de la FCSB la AC Parma. A fost momentul în care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost „sărită din schemă” de jucător, Gigi și Giovanni Becali.

Anamaria Prodan vrea 500.000 de euro de la Dennis Man

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, la doar câteva săptămâni după ce fotbalistul a fost transferat de la FCSB la AC Parma. Transferul s-a făcut pe bani mulți! Italienii au plătit pe loc 11 milioane de euro și au mai dat încă două pentru alte bonusuri, în timp ce fotbalistul a primit un contract anual de peste un milion de euro. Din acest tort, Anamaria Prodan susține că ar fi avut dreptul la o felie pentru că jucătorul avea o înțelegere semnată cu ea. Doar că nu a primit nimic, iar acum vrea să-și recupereze banii în instanță. Și este vorba despre o jumătate de milion de euro, plus penalizări și cheltuieli de judecată.

„De asta țara asta nu merge înainte niciodată, de asta oamenii nu înțeleg că atunci când semnezi un contract ți-l asumi, de asta merg oamenii la CEDO și câștigă în fața statului. Avocații m-au rugat să nu vorbim despre sumă, dar este suma pe care noi am semnat-o de comun acord.

Nu am discutat cu el și nici nu îmi doresc, eu sunt cel mai bun om de pe pământ, dar trădarea nu pot să o iert. Nici dacă îmi spune că îmi dă 10 milioane de euro cadou și îmi spune că semnează cu mine pentru 40 de ani tot nu mai stă lângă mine”, a tunat Anamaria Prodan, conform Fanatik.

De ce nu a primit Anamaria Prodan verdictul din procesul cu Dennis Man

Anamaria Prodan nu înțelege de ce procesul durează atât de mult în condițiile în care este convinsă că actele sunt clare. Agentul FIFA le-a reproșat judecătorilor că au amânat foarte mult această speță, iar acum s-au blocat pentru că au cerut o expertiză care să arate că jucătorul naționalei are statut de „profesionist”.

„E hilar. Domnul judecător vrea să verifice acum dacă Man este jucător profesionist. Am tăcut atât de mult, nu am comentat niciodată, dar au trecut trei ani, printr-un contract semnat, parafat, agreat de ambele părți, în oglindă făcut, noi stăm și ne întrebăm acum și întoarcem dosarul să mai cercetăm dacă jucătorul este profesionist.

În condițiile în care de fiecare dată apare altcineva în dosarul lui Dennis Man. Acum a apărut, cred, fata domnului Argăseală. Este hilar, eu în continuare am foarte mare încredere în domnul judecător”, a mai afirmat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Cazul Dennis Man a „dinamitat” relația dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali! Patronul FCSB a dat ordin ca niciun jucător din echipă să nu mai aibă contract cu Ana și doar doi nu și-au reziliat contractele: Ianis Stoica a fost împrumutat, iar Andrei Vlad este rezervă, iar ultimul meci în campionat l-a jucat acum 10 luni.

Citește și: Gigi Becali, reacție dură, după ce a fost rugat să-l ajute Irinel Columbeanu