11 oct. 2023 | 09:46

Alisha Lehmann, pe urmele lui Demi Moore. Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a spus câți bani i-a oferit un star mondial pentru o noapte de amor – GALERIE FOTO

SPORT
Alisha Lehmann, pe urmele lui Demi Moore. Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a spus câți bani i-a oferit un star mondial pentru o noapte de amor - GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a fost pentru câteva clipe în scenariul filmului „Propunere Indecentă”, unde rolul personajului principal feminin a fost interpretat de actrița Demi Moore. Alisha Lehmann a dezvăluit că un personaj foarte celebru i-a oferit o sumă considerabilă pentru o noapte de amor. Jucătoarea din Elveția nu a vrut să spună cine a fost cel care s-a crezut Robert Redford, dar a dezvăluit câți bani i-au fost propuși.

Alisha Lehmann a primit o „propunere indecentă”

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume a dezvăluit că a refuzat o „propunere indecentă”. Povestea seamănă foarte mult cu scenariul celebrului film american în care personajul interpretat de Demi Moore primește o ofertă de un milion de dolari, pentru o noapte de amor. În pelicula din anul 1993, propunerea i-a aparținut lui „cuceritorului” Robert Redford, dar acum Alisha Lehmann nu a vrut să spună despre cine este vorba. A dat însă asigurări că este vorba despre o „celebritate internațională”.

Jucătoarea echipei Aston Villa a făcut aceste dezvăluiri în podcastul rapperiței germane Shirin David, cu care este bună prietenă, au scris jurnaliștii de la The Sun. Alisha Lehmann a spus că i s-a întâmplat acest lucru în momentul în care se afla într-un club din Miami, unde merge ori de câte ori ajunge în SUA. Cel care a făcut oferta i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil, dar pentru că nu a primit răspuns și-a trimis cererea și pe telefonul angajatului de la firma de pază care o însoțea.

„Mesajul spunea: «Voi plăti 100.000 de franci elvețieni lui Alisha pentru a petrece o noapte cu ea». «Dar răspunsul meu a fost: În niciun caz! Și doar 100.000?»”.

Alisha Lehmann a refuzat să spună de la cine a primit propunerea indecentă

Doar că mesajele nu s-au oprit aici pentru că în scenă a intrat și agentul personajului respectiv care a implorat-o să accepte oferta. Alisha susține că îl cunoaște pe cel care i-a făcut propunerile pentru că s-au întâlnit la un eveniment. A spus că este un fotbalist cunoscut pe care l-a descris drept „un pic cam prost”.

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume nu și-a ținut secretă viața sexuală și a recunoscut că îi plac atât femeile cât și bărbații. A avut o relație cu Ramona Bachmann, colega ei din naționala Elveției, dar și cu Douglas Luiz, fotbalistul lui Aston Villa.

Alisha Lehmann are peste 15,5 milioane de fani pe Instagram unde postează mereu fotografii chiar și în ipostaze provocatoare. Jucătoarea a spus într-un interviu că ar vrea ca oamenii să vină la stadion și să o aprecieze pentru prestațiile ei și nu pentru că arată foarte bine. Sportiva din Elveția are contract cu Aston Villa, dar în Anglia a jucat și la West Ham și Everton.

Sursa FOTO: Instagram