10 oct. 2023 | 18:59

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu. Din șomer de lux a intrat în Top 3 salarii la FCSB

SPORT
Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu. Din șomer de lux a intrat în Top 3 salarii la FCSB

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului. Gigi Becali a făcut primele declarații despre transferul fostului dinamovist, care a primit un salariu cu care a intrat direct în TOP 3 cei mai bine plătiți jucători ai vicecampioanei României.

Doar doi jucători mai bine plătiți decât Dorin Rotariu

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Dorin Rotariu (28 a ni), care era liber de contract din august. Fostul fotbalist al lui Dinamo a semnat o înțelegerevalabilă până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire din partea clubului pentru încă doi ani.

Dorin Rotariu are un salariu uriaș la FCSB și va fi al treilea cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor. El va încasa 240.000 de euro pe an și va fi la egalitate cu alți doi fotbaliști aduși în această vară, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu. A intrat în Top 3 salarii de la FCSB

Dorin Rotariu a fost prezentat la FCSB. Sursa foto: Facebook

Pe primul loc în topul salariilor la FCSB se află fundașul Vlad Chiricheș, care ia 400.000 de euro pe an, și este urmat de Florinel Coman, care primește 360.000 de euro pe an.

Ce a spus Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu

Nemulțumit de Tavi Popescu și David Miculescu, Gigi Becali l-a adus pe Dorin Rotariu pentru a întări atacul. Patronul FCSB a spus că fostul jucător al lui Dinamo este transferul de titlul al roș-albaștrilor. De asemenea, acesta a mai afirmat că l-a urmărit de foarte mult timp pe Dorin Rotariu pentru a-l aduce la echipă.

Pe Rotariu îl urmăresc de foarte mult timp, mi-a plăcut întotdeauna de el, este jucătorul de care aveam mare nevoie pentru că îmi acoperă cel puțin două posturi, cel de atacant extremă dreapta și vârf împins.

Citește și: Gigi Becali râde în public de „jucătorul de 50 de milioane de euro”. „Nu mai merge așa”. Cine este cel mai important fotbalist de la FCSB

O să vedeți că vom face performanță și vom merge împreună cu Rotariu spre titlu, anul ăsta nu avem cum să-l mai ratăm. Am făcut o echipă foarte bună și mă bucur că am rezolvat transferul, mai ales că e un fotbalist polivalent, care joacă aproape orice”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Dorin Rotariu, pe lista foștilor dinamoviști ajunși la rivala FCSB

Dorin Rotariu este al 20-lea fotbalist care semnează cu FCSB de când patronul echipei este Gigi Becali, după ce înainte evoluase pentru marea rivală Dinamo. Cel mai recent caz a fost cel al lui Deian Sorescu, împrumutat de vicecampioană de la Rakow în a doua parte a stagiunii precedente.

Pe lista foștilor dinamoviști care au ajuns la FCSB se află nume precum Dorinel Munteanu, Gabriel Tamaș, Ciprian Marica, Adrian Cristea, George Țucudean sau Harlem Gnohere.

Citește și: Gigi Becali îi umple de bani pe jucătorii de la FCSB, patronul a spus în direct toate sumele. Cât costă Siyabonga Ngezana, după doar șase meciuri

Rotariu a plecat din România în ianuarie 2017, atunci o părăsea pe Dinamo pentru a semna cu Club Brugge, belgienii au plătit pentru transferul lui 2,2 milioane de euro. 30 de goluri și 21 de pase decisive a reușit acesta în trei sezoane petrecute la Dinamo.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele