10 oct. 2023 | 11:33

Cine spunea că „negrul subțiază”? Cea mai frumoasă jucătoare de tenis, fără inhibiții în fața aparatului de fotografiat – GALERIE FOTO

SPORT
Cine spunea că „negrul subțiază”? Cea mai frumoasă jucătoare de tenis, fără inhibiții în fața aparatului de fotografiat - GALERIE FOTO

Rachel Stuhlmann și-a pus pe jar fanii de pe Instagram cu ultima apariție. Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume a realizat o nouă ședință foto incendiară în care și-a pus în valoare corpul superb. Mai mulți urmăritori au cerut-o în căsătorie.

Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume, o nouă ședință foto spectaculoasă

Rachel Stuhlmann are aproape 320.000 de urmăritori doar pe contul de Instagram și își ține fanii în priză cu fotografii de la turnee, reclame și ședințe foto. Jurnaliștii de la The Sun i-au spus că este cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume, asta deși de sport s-a lăsat și a devenit influencer.

Și ultimele fotografii, de pe terenul de tenis, sunt spectaculoase. Rachel Stuhlmann a îmbrăcat o ținută sport neagră, care i-a pus în valoare formele. Mesajul a fost o provocare pentru cei care sunt alături de ea: „La serviciu sau la primire?”. Imaginile au stârnit multă agitație pe contul ei și au existat chiar fani care i-au propus să meargă împreună la altar pentru o cununie civilă.

Rachel Stuhlmann este considerată de jurnaliștii de la The Sun „cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume”

De ce a renunțat la tenis Rachel Stuhlmann

Rachel Stuhlmann a fost o jucătoare de tenis foarte talentată, dar a renunțat la sport pentru că nu a vrut să-și asume anumite sacrificii și „să alerge” la turnee mici, după puncte. Ar fi însemnat să călătorească mult cu mașina, iar condițiile de cazare nu ar fi fost grozave pentru că nu avea prea mulți bani. A fost o provocare pe care nu a dorit să și-o asume sub nicio formă.

Acum este model și este și unul dintre cei mai importanți oameni care promovează tenisul. Are mulți fani pe rețelele sociale cărora le spune ce se întâmplă la cele mai importante competiții. Nu lipsesc cursurile de inițiere și ședințele foto, despre care jurnaliștii de la The Sun au scris că sunt cele mai apreciate. Ziariștii spun că Rachel Stuhlmann pare decisă să o concureze pe Paige Spiranac, frumoasa blonda care a fost până nu demult „cea mai sexy femeie din lume”, conform cititorilor revistei Maxim.

Site-ului mediareferee susține că Rachel Stuhlmann are o avere estimată la un milion de dolari, bani pe care i-a strâns din reclamele de pe rețelele sociale. Tot acolo se spune că frumoasa brunetă nu are un partener. Rachel Stuhlmann lucrează și pentru Top Court pe postul de „Global Events & Media Manager” și este considerată de mulți „influencerul” numărul unu în tenis.

Sursa FOTO: Instagram