09 oct. 2023 | 15:18

Gigi Becali râde în public de „jucătorul de 50 de milioane de euro”. „Nu mai merge așa”. Cine este cel mai important fotbalist de la FCSB

SPORT
Gigi Becali râde în public de „jucătorul de 50 de milioane de euro”. „Nu mai merge așa”. Cine este cel mai important fotbalist de la FCSB

Gigi Becali și Mihai Stoica au făcut scandal după FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Botoșani. Președintele Consiliului de Administrație vrea urgent o ședință pentru că jucătorii sunt prea individualiști, în timp ce patronul l-a ironizat pe Octavian Popescu și a transmis cine este cel mai important om din echipă.

Gigi Becali l-a ironizat în public pe Octavian Popescu

Gigi Becali spunea acum doi ani că Octavian Popescu este jucător de 50 de milioane de euro. Doar că lucrurile s-au schimbat, iar fotbalistul FCSB a redus mult turația deși a primit cadou 200.000 de euro cu care să-și cumpere un apartament, ca să „se așeze la casa lui”. Patronul și-a schimbat radical discursul și a recunoscut de multe ori că face presiuni ca Octavian Popescu să primească un tricou de titular, deși concurența în atac este serioasă, iar fotbalistul nu merită să joace.

Octavian Popescu are 20 de ani a jucat în acest sezon în 15 partide și a marcat trei goluri și a semnat două pase decisive. La ultima convocare la loturile naționale nu a prins nici măcar un loc la U21, dar acum a fost convocat de Daniel Pancu.

„Băluță a fost sigur că marchează. Portarul dintr-o greșeală a apărat. Până acum un an, toată lumea dribla. Pot să spun de Tavi că e individualist. Bine, nu e individualist neapărat. El pierde mingea sau o dă la adversar.

Nu mai merge fotbalul așa. Acum toți din pasează din doi-trei metri. Au luat tiki-taka de la Barcelona și s-a implementat la toți”, a spus Gigi Becali.

Patronul este mulțumit că echipa lui are trei puncte mai mult decât rivala CFR Cluj și a spus cine este cel mai important jucător din lotul roș-albaștrilor, cel căruia i se datorează forma bună pe care o traversează echipa.

„Adrian Șut e numărul 1 al echipei. Este cel mai bun și important jucător. Este pionul principal. Fără Coman și Olaru poți să joci, fără Șut, mai greu”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoica vrea ședință urgentă la FCSB

Și Mihai Stoica a declarat că nu este mulțumit după ce FCSB a câștigat meciul cu FC Botoșani, după golul marcat de Lixandru. Oficialul roș-albaștrilor a transmis că vrea urgent o ședință la echipă prin care să se rezolve animozitățile din lot. Președintele Consiliul de Administrație a făcut acest anunț, în direct la postul de televiziune unde are contract de invitat.

„În partea a doua a meciului am suferit. Nu au fost ocazii mari, dar puteam să primim gol. Nu ne aşteptam. Nu mă aşteptăm să avem emoţii la meciul ăsta. Este al doilea meci la rând. Asta este alarmant şi trebuie discutat, e al doilea meci la rând când altruismul lipseşte!

Au fost momente când anumiţi coechipieri erau în situaţii mai bune şi nu au fost serviţi. Băluţă lui Compagno data trecută, Olaru lui Compagno acum. Asta trebuie reglat. Probabil că aici şi noi am greşit… că nu am insistat după U Cluj. Poţi sa te duci pe o pantă descendentă cu aşa ceva!”, a declarat oficialul FCSB.

FCSB are 29 de puncte și ocupă primul loc, în timp ce CFR Cluj a terminat la egalitate duelul cu Dinamo și se află pe poziția a doua cu 26 de puncte.