06 oct. 2023 | 19:23

„Fata de la meteo”, o nouă apariție „indecentă”. Fanii au suspinat când au văzut-o în costum de baie – GALERIE FOTO

SPORT
„Fata de la meteo”, o nouă apariție „indecentă”. Fanii au suspinat când au văzut-o în costum de baie - GALERIE FOTO

„Fata de la meteo” și-a pus pe jar cei 15 milioane de urmăritori de pe Instagram cu ultima ședință foto. Yanet García a îmbrăcat un costum de baie și jurnaliștii de la The Sun au scris că arată superb și că își merită trofeul de „cea mai frumoasă femeie din fotbalul mexican”.

„Fata de la meteo”, o nouă ședință spectaculoasă

Yanet García a fost o vreme „fata de la meteo”, după apariția din buletinul de știri de la Televisa Monterrey din Nuevo Leon, Mexic. Sigur că mulți telespectatori se uitau la acest jurnal doar pentru rubrica meteo pentru că frumoasa șatenă apărea în ținute mulate și scurte, care îi puneau în mare valoare trupul superb. Și brusc audiența creștea simțitor când Yanet arăta temperaturile de pe hartă.

După ce s-a „scormonit” în trecutul ei s-a aflat că avusese ceva succes în domeniul modei, dar după apariția de la meteo popularitatea ei a ajuns la cote uriașe. Iar acum are doar pe contul de Instagram aproape 15 milioane de urmăritori, un bazin de fani uriaș.

Ultima ei ședință foto care a ajuns pe rețele sociale a fost din nou spectaculoasă. Yanet García a îmbrăcat un costum de baie și a primit o mulțime de laude din partea fanilor, dar și din partea jurnaliștilor de la The Sun care au amintit și de faptul că a primit un titlu neoficial de „cea mai frumoasă femeie din fotbalul mexican”, după ce s-a pozat acoperit-o doar de un sombrero, celebra pălărie a nord-americanilor.

Yanet García este antrenor personal, a lansat o aplicație, dar are și un cont „cu plată”

Sigur că mulți au spus că multe dintre fotografiile ei sunt indecente, dar cei mai mulți fani se bucură de postările lui Yanet García și nu au ce să reproșeze când o văd în costum de baie. Frumoasa din Mexic a renunțat la televiziune și din anul 2019 s-a mutat în Statele Unite ale Americii unde lucrează ca antrenor personal, dar și a lansat o aplicație de fitness numită FitPlan. A avut succes în noua profesie, dar s-a gândit să-și facă un cont OnlyFans, iar cei care doresc să obțină acces trebuie să plătească o taxă de 20 de dolari americani pe lună. Acolo le-a arătat de mai multe ori fanilor că nu are implanturi în fese, așa cum a fost acuzată, și le-a spus că acesta este rezultatul unor ani mulți și grei de muncă în sala de gimnastică.

Yanet García a fost de multe ori amenințată de oficialii de la Instagram că va rămâne fără contul de pe această rețea, dar a spus mereu că fanii ei merită „ce este mai bun”. Așa că nu a renunțat, iar lucrurile sunt tot mai indendiare în fiecare zi.

Sursa Foto: Instagram & Twitter