04 oct. 2023 | 17:28

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume a uitat să tragă fermoarul de la bluză, iar pozele au ajuns pe internet. „Nu sunt cam indecente?”

SPORT
Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume a uitat să tragă fermoarul de la bluză, iar pozele au ajuns pe internet. „Nu sunt cam indecente?”

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume și-a pus pe jar cei peste un milion de urmăritori de pe Instagram. Kayla Simmons a postat câteva fotografii în care îi este pus foarte bine în valoare bustul generos. Jurnaliștii de la The Sun au remarcat faptul că imaginile au fost „foarte bine primite”, mai ales că bluza în care era îmbrăcată nu avea fermoarul tras.

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume, ședință foto provocatoare

Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume este din nou în centrul atenției pe Instagram. Kayla Simmons a pozat provocator și le-a oferit fanilor o privire „în profunzime”, așa cum au remarcat jurnaliștii de la The Sun. Este vorba de câteva imagini în care „a uitat” să-și tragă fermoarul de la bluză, iar gestul i-a pus în valoare bustul generos.

Sigur că momentul a strâns o mulțime de mesaje în care a fost lăudată pentru faptul că arată foarte bine, iar unul dintre fani a glumit și a întrebat-o dacă pozele nu sunt cam „indecente”.

Nu este prima oară când Kayla Simmons pozează în ipostaze provocatoare. A avut multe ședințe foto în care a apărut doar în bikini, iar contul de Instagram, unde au apărut aceste imagini, a fost în pericol de a fi închis. Dar nu i-a păsat și a mers mai departe pe acest drum, mai ales că a avut partea și de susținerea multor dintre cei un milion de fani care sunt cu ochii pe ea pe rețelele sociale.

Kayla Simmons a jucat volei la Universitatea Marshall

Kayla Simmons are 28 de ani și jurnaliștii de la The Sun i-au spus că este cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume pentru că a practicat acest sport. A jucat la Universitatea Marshall, iar cei care au văzut-o pe teren au spus că era o jucătoare de bază în această formație. Sânii cam mari au fost însă o piedică în calea sportului de performanță, așa cum a recunoscut într-un interviu.

La volei a renunțat după ce oficialii universității i-au cerut să șteargă pozele de pe rețelele sociale, cele în care apărea în costume de baie sau în ținute provocatoare. A refuzat, iar acum se concentrează pe modelling, reclame și ședințe foto, dar și pe lupta împotriva poluării.

„Oceanele noastre sunt amenințate de poluare, supraexploatare și schimbări climatice. Oceanul acoperă 70% din planeta noastră, dar doar 8% este protejat. Trebuie să ne mobilizăm și să facem eforturi să le păstrăm curate”, a scris într-o postare Kayla Simmons.

Ce s-a întâmplat când Kayla Simmons s-a dat bărbat

Fosta jucătoare a fost în atenția presei mondene și în ultima perioadă, după ce și-a făcut un cont fals și s-a dat drept bărbat pe un site matrimonial. A spus că a făcut acest lucru pentru că a vrut să-și dea seama cât de greu este pentru un bărbat să obțină o întâlnire. Și s-a convins că situația nu este deloc ușoară.

Sursa FOTO: Instagram