04 oct. 2023 | 10:55

Un fost jucător de la FCSB îl face praf pe Gigi Becali pentru implicarea la echipă. A spus unde se mai întâlnesc aceste metode

SPORT
Un fost jucător de la FCSB îl face praf pe Gigi Becali pentru implicarea la echipă. A spus unde se mai întâlnesc aceste metode

Gigi Becali a recunoscut în nenumărate rânduri că trece peste antrenor și se implică la FCSB, lucru pentru care a fost criticat de mulți oameni din fotbal. Un fost jucător al roș-albaștrilor a spus foarte clar nu mai suportă strategia pe care latifundiarul din Pipera a adoptat-o la vicecampioana României.

”Nu ai cum să te implici așa”

Gigi Becali este renumit pentru felul în care alege antrenorul pentru FCSB. El a susținut mereu că preferă tehnicienii care îl ascultă și care nu trec peste cuvânul lui. Este de notorietate faptul că acesta alege primul ”11”, dictează schimbările în timpul partidelor și aduce și dă afară jucători.

Fost jucător la FCSB timp de șase ani și jumătate, Bănel Nicoliță îl critică pe Gigi Becali pentru imixtiunea la echipă. El spune că ceea ce face patronul roș-albaștrilor se mai întâmplă în ligile inferioare  și îl sfătuiște să nu recurgă la acestă practică.

Un fost jucător de la FCSB îl critică pe Gigi Becali pentru implicarea la echipă. A spus unde se mai întâlnesc aceste metode

Bănel Nicoliță a jucat la FCSB. Sursa foto: Facebook

”Nu mi se pare normal ca la un club să se bage patronul. N-am auzit nicăieri asta, poate doar pe la țară. E echipa dânsului și face cum dorește, dar mie nu îmi place și mă doare, pentru că am jucat și eu la acest club.

Dânsul vede altfel lucrurile. Dacă nu lăsăm jucătorii să joace e foarte greu. De-aia ne chinuim de șapte ani de zile. În primul rând, trebuie să faci un grup, nu poți după fiecare meci să schimbi 3-4 jucători. Și eu îmi doresc să câștigăm campionatul. Am înțeles, jos pălăria pentru ce a făcut, dar nu ai cum să te implici așa”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Cum alege Gigi Becali antrenorii

După meciul dintre FCSB și ”U” Cluj, încheiat la egalitate, 2-2, Gigi Becali a purtat o discuție prin telefon cu Ilie Dumitrescu și jurnalistul Radu Naum. Acesta a explicat cum alege antrenorul pentru echipă. Cea mai importnată condiție este ca acesta să facă numai ce zice patronul.

Citește și: Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a făcut

Gigi Becali: ”Vă întreb un lucru. Ești patron și ai posibilitatea să iei din doi antrenori: unu care face ce zice patronul și unul care nu face ce zice patronul. Pe cine alegi? Nu știm care e mai bun”.

Gigi Becali: ”Ești patronul lui Manchester United și ai doi antrenori în fața ta: unul care face ce zice patronul și unul care nu face ce zice patronul”.

Gigi Becali, nemulțumit de jucătorul pe care a dat 1,2 milioane de euro

Gigi Becali a plătit o avere pe David Miculescu, adus de la UTA în vara anului 2022, dar și-a pierdut răbdarea cu el. În primul sezon, fotbalistul  a marcat doar trei goluri, deși a jucat în 36 de partide, iar în cel actual a înscris o dată. Asta în condițiile în care este unul dintre cei mai scumpi jucători din lot. Transferul lui costat 1,2 milioane de euro.

Citește și: Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a făcut

”Ce pot să fac cu el? Nu am ce să fac. Nu înţeleg de ce e atât de slab, că nu era aşa. E foarte slab”, a spus Gigi Becali.

FCSB este pe primul loc în SuperLiga, după 11 etape, având 25, de puncte, cu trei mai multe decât rivala CFR Cluj.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele