03 oct. 2023 | 16:44

Cum arată meniul celui mai „monstruos” culturist din lume. Colosul din Cehia mănâncă zdravăn de șapte ori pe zi – GALERIE FOTO

SPORT
Cum arată meniul celui mai „monstruos” culturist din lume. Colosul din Cehia mănâncă zdravăn de șapte ori pe zi - GALERIE FOTO

Jurnaliștii de la The Sun l-au poreclit „uluitorul Bulk”, aluzie la celebrul personaj din universul Marvel Comics. Illia Golem este unul dintre cei mai cunoscuți culturiști din lume. Are 35 de ani și aproape 160 de kilograme și mănâncă în fiecare zi „ca un urs”. Meniul său „nebun” este cunoscut acum de toți fanii sportului.

Meniul „colosului din Cehia” a fost publicat

Illia Golem are 35 de ani, iar la ultimul cântar avea 158 de kilograme. Barba stufoasă, ținuta fioroasă și trupul musculos, plin de tatuaje, îl fac să semene cu un luptător din legendele cu vikingi. Pasiunea lui este sportul și stă aproape toată ziua în sala de antrenament, unde se ia „la luptă” cu cele mai de temut greutăți. Pentru a susține acest efort intens, „colosul ”din Cehia mănâncă zdravăn în fiecare zi. Am vrut să spun și „sănătos”, dar m-am oprit la timp.

Jurnaliștii de la The Sun au aflat care este meniul zilnic al lui Illia Golem, după ce au consultat revista Men’s Health. Așa au aflat că sportivul are șapte mese pe zi. Un meniu „nebun” au concluzionat englezii, consternați.

Prima oară se pune la masă la ora opt dimineața când mănâncă 300 de grame de fulgi de ovăz. După trei ore urmează prima masă de prânz care cuprinde 108 bucăți de sushi, împărțite în trei farfurii. Asta înseamnă 1,6 kilograme de orez și 800 de grame de somon. La ora 1.30 urmează altă masă de prânz, foarte copioasă, în care apar câteva fripturi de vită, care totalizează 1,3 kilograme de carne și care se încheie cu clătite și înghețată.

 

La ora 3.40, ceasul care anunță masa sună din nou, doar că acum mănâncă o doar o porție de paste proaspete, însoțită de orez și măsline. După aproximativ 70 de minute mănâncă tot paste și 200 de grame de brânză. La 7.30 devorează încă 1,3 kilograme de carne de vită și 700 de grame de brânză de vaci. Seara se încheie cu o porție zdravănă de 14 clătite înmuiate în sirop de arțar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILLia GOLEM Yefimchyk (@illiagolem)

De ce este Illia Golem cel mai „monstruos” culturist

Illia Golem a ajuns la sala de sport încă din copilărie pentru că își dorea foarte tare să semene cu idolii săi Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Antrenorul de acolo și sfaturile din câteva reviste l-au ajutat să facă primii pași, iar acum arată impunător.

„În copilărie, voiam să fiu ca Arnold Schwarzenegger și Stallone în Rambo. Și când oamenii treceau pe lângă mine, vedeau un monstru. Voiam să fiu la fel de puternic ca idolii mei din Hollywood”, a povestit, într-un interviu, Illia Golem.

Culturistul din Cehia este cunoscut și ca „uluitorul Bulk”, personajul din universul Marvel Comics. Numele său real este Robert Bruce Banner, iar când se enervează mușchii se umflă pe el și devine Hulk, dar unii îi spun și Bulk. Este unul dintre cei mai apreciați membri ai echipei Avengers. El are puteri extraordinare, inclusiv o forță uriașă și o rezistență sporită, dar și capacitatea de a-și schimba dimensiunea și de a-și controla furia.

Sursa FOTO: Instagram & Facebook