03 oct. 2023 | 15:55

Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a făcut

SPORT
Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a făcut

Gigi Becali l-a criticat dur pe Octavian Popescu în ultima perioadă, deoarece este nemulțumit de evoluțiile acestuia. Patronul FCSB a dezvăluit ce s-a întâmplat cu fotbalistul său în ultima perioadă și ce cadou de 200.000 de euro i-a oferit.

Cadoul primit de Octavian Popescu de la Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit în ultimul timp de Octavian Popescu, fotbalist de pe urma căruia spera să obţină zeci de milioane de euro. Mijlocașul a reușit doar șapte goluri în ultimele 62 partide oficiale. Dar latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce se petrece cu acesta.

Octavian Popescu urmează să se căsătorească, după ce Gigi Becali l-a boteazat ortodox în această vară, Fotbalistul a primit cadou de nuntă de la patrnul FCSB un apartament în valoare de 200.000 de euro. După toate aceste schimbări din viața lui, Gigi Becali se atepta ca Octavian Popescu să aibă evoluții din ce în ce mai bune.

Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a dat

Ocatvian Popescu joacă la FCSB. Sursa foto: Sport Pictures

”El nu e vagabont, e cuminte. Nici nu știu de ce e așa acum. Are o prietenă, se căsătorește acum, i-am luat apartament de 200.000 de euro ca să se liniștească. I-am dat 20.000 pe lună, l-am botezat, îl cheamă George, nu Tavi.

El era pocăit. Lui îi era frică de biserică. L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi. D-aia poate nu joacă, că-i spun Tavi, nu George. Va face mai întâi logodna și apoi nunta și asta e George”, a spus Gigi Becali.

”La fotbal nu merge cu floricele”

Patronul FCSB a mai spus că Octavian Popescu are o mare problemă și de aceea nu joacă bine: egoismul pe teren. În plus, a avut un mesaj clar pentru tânărul jucător.

Citește și: De ce a ratat favoritul lui Gigi Becali transferul în Spania. „Mbappe dacă intră la Tavi Popescu îl bagă în programul RABLA”

„Am tot încercat. Tot l-am băgat. Asta trebuie să facă antrenorii. Nu mai merge ce mergea înainte, să gâdilăm mingea. El vrea să gâdilea mingea. Mingea trebuie să fie pasată. La doi-trei metri are un coechipier să paseze, pasă, pasă la celălalt. Ală pasă pasă, combinație, combinație.

Trebuie să pasezi și să te demarci. El așteaptă mingea, să facă el floricele. La fotbal nu merge cu floricele. La fel și Coman. Cum era Coman ăla? Vine mingea la el, face un dribiling, se demarcă”, a adăugat Giig Becali.

Vrea să scape de Vlad Chiricheș

Gigi Becali nu este mulțumit nici de Vlad Chiricheș. A făcut din fundaș cel mai bine plătit jucător din SuperLigă, cu un salariu anual de 400.000 de euro și un contract pe două sezoane, dar acum vrea să scape de el. Jucătorul este accidentat de mai bine de o lună.

Patronul FCSB este mulțumit că a inclus în contractul jucătorului o clauză care îl scutește de plata a aproape 300.000 de euro.

”Are o clauză, pe care i-am pus-o și noi, că dacă el nu joacă peste 50% din meciuri nu mai ia primele. Adică dacă noi ne ducem în Europa League, Champions League, nu mai ia primele. Și are primă, nu știu, vreo 300.000 de euro”, a mai afirmat Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali nu poate scăpa de Vlad Chiricheș. Cum îi ia fundașul toți banii

8,5 milioane de euro a costat Chiricheș în 2013, când FCSB l-a vândut la Tottenham. El era campion cu FCSB, cu care evoluase și în grupele Champions League, și era titular în echipa națională.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele