20 sept. 2023 | 10:52

Gigi Becali, decizie radicală. Îi face plângere penală lui Istvan Kovacs: ”E de pușcărie!”

SPORT
Gigi Becali, decizie radicală. Îi face plângere penală lui Istvan Kovacs: ”E de pușcărie!”

Gigi Becali continuă războiul cu Istvan Kovacs, după prestaţia arbitrului din meciul dintre CFR şi Petrolul Ploieşti, scor 1-0. Patronul FCSB-ului a avertizat că îi face plângere penală acestuia și l-a amenințat, chiar, cu închisoarea.

Gigi Becali îl amenință cu instanța pe Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a condus meciul CFR – Petrolul și a refuzat echipei ploieștene două penalty-uri clare. În prima repriză, portarul Răzvan Sava l-a faultat în careu pe Musi, iar în partea secundă Ajeti l-a călcat pe Pedro în propriul careu, dar arbitrul din Carei nu a intervenit, deși din camera VAR i s-ar fi spus că trebuie să dicteze lovitură de pedeapsă.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Istvan Kovacs după prestația de la Cluj și a spus că îi face plângere penală ”centralului”. Mai mult, latifundiarul din Pipera este de părere că arbitrul ar putea ajunge în spatele gratiilor, dacă nu a ținut cont de recomandările din camera VAR.

Gigi Becali, decizie radicală. Îi face plângere penală lui Istvan Kovacs: ”E de pușcărie!”

Istvan Kovacs a arbitrat CFR – Petrolul.

”Nu am cuvinte ca să pot să cataloghez ce a făcut el. Asta înseamnă că, dacă se demonstrează că Istvan Kovacs nu a ținut cont de recomandarea venită din camera VAR se poate face o anchetă, atunci, și e penal, e chestiune de pușcărie, ce să mai zici? Nu mai, gata, ce a făcut, gata, crezi că ăia dorm, UEFA?

Ce poți să îi faci? Singurul lucru care mai rămâne e o chestie aberantă ce nu s-a mai întâmplat până acum. La aberații trebuie să răspunzi la fel, facem plângere penală la procuror că uite ce s-a întâmplat, de fraudă, asta rămâne. Ca să atragi atenția și să se ducă vestea la toată Europa că se face plângere penală la un arbitru de fotbal”, a spus Gigi Becali la Prosport.

Adrian Porumboiu, atac la Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a fost pus la zid pentru felul în care a condus partida CFR – Petrolul și de fostul arbitru internațional, Adrian Porumboiu. Acesta a afirmat că închide televizorul când ”centralul din Carei arbitează un meci.

Citește și: Adrian Porumboiu îl face praf pe Istvan Kovacs după CFR – Petrolul: ”E tâlhar! Sărbătorea cu șampanie titlurile luate de CFR”

”Este un arbitru tâlhar! Știu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare, cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra – FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieșit și Balaj să explice faza. Dacă nu aveți nimic cu arbitrii, spuneți, bă, să nu mai greșească!”, a atacat Adrian Porumboiu.

Acuzat că are apartament de la finanțatorul CFR-ului

Istvan Kovacs a mai fost în centrul unui scandal după meciul UTA – FCSB, când roș-albaștrii au înregistrat primul eșec în campionat. Atunci s-a dictat un penalty împotriva FCSB-ului și doi jucători au eliminați, iar fratele centralului s-a aflat în camera VAR.

Citește și: Istvan Kovacs îi răspunde lui Gigi Becali după ce a fost atacat dur de patronul FCSB. Ce i-a transmis acesta: ”Cine susține altceva e un mincinos”

Gigi Becali a susținut la momentul respectiv că Istvan Kovacs face jocurile CFR-ului și deține un apartament în Cluj, cumpărat la un preț special, de la firma lui Nelu Varga, patronul ardelenilor.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele