13 sept. 2023 | 08:27

Anunțul momentului de la Digi RCS RDS, se taie abonamentele. Ce trebuie să știi despre noua campanie a gigantului

ACTUALITATE
Anunțul momentului de la Digi RCS RDS, se taie abonamentele. Ce trebuie să știi despre noua campanie a gigantului

Digi RCS RDS continuă efortul de a atrage clienți de la Orange și Vodafone, dar și de a-i fideliza pe cei pe care i-a adus deja în curtea sa în ultimii ani. În acest scop, în perioada 11 septembrie – 3 decembrie va declanșa cea mai nouă campanie de reduceri.

Noua ofertă Digi RCS RDS constă în tăierea abonamentelor de comunicații la jumătate, pe lângă includerea de noi abonamente în campanie. Nu de alta, dar la momentul de față compania deține 37,8% din portofoliul de abonați și speră să-l extindă cât mai mult, în defavoarea celorlalți doi giganți, Orange și Vodafone. Chiar și în 2023, după primele șapte luni, compania a rămas destinația preferată de portare în România, cu peste 530.000 de numere portate în rețeaua mobilă.

Digi RCS RDS continuă campania de atragere a clienților

Cea mai nouă campanie Digi RCS RDS este intitulată Tot de la DIGI și aduce tuturor clienților rezidențiali o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar timp de 6 luni, la portarea în rețeaua companiei. Oferta este disponibilă între 11 septembrie și 3 decembrie.

Noua ofertă de la Digi RCS RDS poate fi accesată atât în magazinele fizice ale furnizorului de telecomunicații, cât și online, prin site-ul DIGI.ro, respectiv prin serviciul Relații Clienți. Tot ce trebuie să faci este să vrei să portezi unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă Digi, context în care vei fi răsplătit cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni.

Nu în ultimul rând, în funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii care aleg Nelimitat vor plăti lunar (timp de 6 luni), per abonament, doar jumătate din valoarea integrală. Ceea ce înseamnă că se vor plăti doar 2,5 euro – la portarea unui număr de telefon, 2 euro – la portarea a două numere de telefon, 1,75 euro – la portarea a trei numere de telefon și 1,5 euro – la pentru portarea a patru sau cinci numere de telefon. De menționat este că aceste prețuri includ și TVA. Dacă abonamentul Nelimitat de la Digi RCS RDS îți este străin, merită să știi că se traduce prin acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru convorbiri, indiferent de distanță.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele