30 iul. 2023 | 08:25

Diablo 4 are probleme cu noul sezon: de ce este o glumă proastă permisul de luptă

ACTUALITATE
Diablo 4 are probleme cu noul sezon: de ce este o glumă proastă permisul de luptă

Dacă te uitai la monedele Platinum din permisul de luptă al lui Diablo 4 și te încântai că ai putea să cumperi ceva din magazin în baza lor, îmi pare rău, dar urmează să te dezamăgesc.

În loc să ofere o sumă practică de monedă premium, Blizzard a optat pentru o sumă de glumă: 666 Platinum.

Adevărata glumă, totuși, este că 666 Platinum este inutil – nici măcar suficient pentru a cumpăra cel mai ieftin articol din magazin.

Desigur, jucătorii nu sunt impresionați. Oamenii de pe subreddit au o mulțime de cuvinte  pentru Blizzard și cine îi poate învinovăți că se simt încordați? „Tot ce vinde Blizzard acum este nostalgie”, scrie un jucător. Și există mai mult de câteva comparații făcute între Diablo 4 și Diablo Immortal.

Blizzard nu mai știe ce vrea

Așa cum stau lucrurile, cu excepția cazului în care dorești să salvezi Platinum pentru o achiziție ulterioară, după ce ai câștigat mai mult în al doilea sezon, singura utilizare reală este să cumperi niveluri de permis de luptă, accelerându-ți călătoria pe pistă.

O altă problemă este că Smoldering Ashes, moneda care deblochează bonusuri sezoniere, inclusiv bonusuri XP, are o limitare de nivel. Chiar dacă ai deblocat o parte din această monedă cu permisul, nu vei putea de fapt să profiți de ea și să selectezi un bonus sezonier până nu ajungi la nivelul necesar. Deci, de exemplu, dacă dorești creșterea XP, Urn of Progression, trebuie să aștepți până când ajungi la 62, înfrângând masiv scopul unei creșteri XP în întregime. Se pare că este imposibil să scapi de grind. Se pare că și unele dintre obiectivele sezoniere sunt defectate, nereușind să recunoască faptul că au fost îndeplinite și, prin urmare, nu distribuie recompensele.

Totuși, Diablo 4 nu este un joc free-to-play care folosește microtranzacții, ci este un joc premium extrem de popular dar care este și foarte zgârcit.