27 iun. 2023 | 18:26

Hobby-ul ciudat al unui cuplu: participarea la concursuri de barbă. Culmea, soția a luat locul întâi. Fotografiile au devenit virale

ULTIMA ORĂ
Hobby-ul ciudat al unui cuplu: participarea la concursuri de barbă. Culmea, soția a luat locul întâi. Fotografiile au devenit virale

Un bărbat și soția sa au găsit un nou mod de se distra – purtând barbă în diferite feluri. S-au apucat chiar să participe la concursuri de barbă, cu mare succes pe podium.

Femeia care a câștigat o competiție de barbă

Aaron, în vârstă de 40 de ani, și Natali Johnston, în vârstă de 42 de ani, călătoresc în întreaga lume, participând la concursuri de bărbi, iar Aaron s-a clasat recent pe locul al doilea la categoria Goatee la campionatele mondiale din 2023, desfășurate la Burghausen, Germania, pe 11 iunie.

De asemenea, soția sa a obținut locul întâi la categoria „realistic freestyle”, pentru bărbile care nu sunt reale, și a câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol.

Aaron a început să participe la competițiile de barbă în 2014, după ce a urmărit o emisiune TV numită „Whisker Wars” și s-a simțit inspirat, în ciuda faptului că nu avea barbă la acea vreme.

Cuplul din Aiken, Carolina de Sud, a participat la aceeași competiție la doar un an după – Natali proiectând și realizând propriile creații de la zero.

Cei doi s-au întâlnit în 2001 și au fost vecini timp de șapte ani înainte ca prietenia lor să se transforme într-o relație romantică. Cuplul a decis să se căsătorească în 2008.

Niciunul dintre ei nu se aștepta ca părul facial să devină interesul lor comun – dar amândoi recunosc că acest hobby i-a „apropiat mai mult ca și cuplu”.

Aaron și Natali concurează în categorii diferite, dar la aceleași competiții din întreaga lume.

„Pot fi făcute din absolut orice. Pentru o barbă realistă folosesc păr sintetic sau real. Dar le puteți face din absolut orice, cum ar fi tacâmuri sau șuncă – orice vă puteți imagina, atâta timp cât are forma unei bărbi!

„Nu este un hobby evident pentru o femeie, dar mie îmi place la nebunie. Văd atât de multe femei care vin la concursuri cu soții lor, dar nu vor să urce pe scenă.

„Ceea ce îmi place la acest hobby este că atunci când îți pui o barbă pe față ești o persoană complet diferită. Poți să urci pe scenă și să te distrezi. Poți să îți petreci weekendul  cu oamenii pe care îi iubești. Este un moment plăcut.”