18 iun. 2023 | 21:50

Banca din România care vrea să ia fața celor de la ING sau Raiffeisen. Schimbări radicale, de ultimă oră

ACTUALITATE
Banca din România care vrea să ia fața celor de la ING sau Raiffeisen. Schimbări radicale, de ultimă oră

Concurența e acerbă în sectorul bancar românesc, iar marii jucători prezenți pe piața de profil depun eforturi pentru a deveni din ce în ce mai competitivi și a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților care au numeroase variante de oferte din care pot alege produse bancare diverse.

Una dintre băncile de la noi care depun eforturi pentru a ajunge să fie pe primele locuri este Idea Bank, conducerea instituției axându-se în ultima perioadă pe digitalizare.

Concurență acerbă în sectorul bancar românesc. Banca mai puțin cunoscută ce are șanse să ia fața marilor jucători, în curând

Mai mult, Idea Bank vine acum și cu un nou Vicepreședinte Executiv, iar de aici pare să aibă un nou suflu ce ar putea duce la o dezvoltare fulminantă a instituției.

„Idea::Bank este în plin proces de transformare într-o bancă 100% digitală. Prioritățile Idea::Bank sunt: creșterea echipei, construirea unei culturi digitale și lansarea unei platforme digitale care oferă experiențe unice utilizatorilor săi.
Robert Anghel este noul Vicepreședinte Executiv Business al Idea::Bank. Preluarea atribuțiilor va începe după primirea aprobării Băncii Naționale a României pentru această poziție. Acesta ocupa până acum funcția de Director de Strategie și Dezvoltare de Business la ING Bank, potrivit unui comunicat de presă”, a transmis banca.

De altfel, instituția mai precizează, într-o informare recentă, faptul că Robert Anghel este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din România în ceea ce privește transformarea digitală, cu peste 20 de ani de carieră în industria bancară, telecom și ecommerce. A făcut parte din proiecte de anvergură națională și internațională, derulate în Europa și Asia. În prezent, urmează cursurile programului MBA al Universității Illinois, specializarea Mergers & Acquisitions.

“Oamenii sunt cheia succesului transformării Idea::Bank. Pe lângă capabilitățile tehnice și digitale, adevărata diferențiere va veni, de fapt, din capabilitățile și sinergiile echipei, iar noi tocmai acest lucru îl construim acum. Sunt deosebit de încântată pentru faptul că îl avem pe Robert Anghel în echipa noastră, care – prin experiență și calitățile de leadership demonstrate deja- se potrivește perfect cu planurile avangardiste ale Idea::Bank” – declară Gabriela Nistor, Președinte Executiv Idea::Bank.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele