21 iul. 2021 | 07:13

Trucuri WhatsApp: abia acum profiți la maxim de aplicația de chat și te vezi mai ușor cu prietenii

ACTUALITATE
Trucuri WhatsApp: abia acum profiți la maxim de aplicația de chat și te vezi mai ușor cu prietenii

WhatsApp face numeroase experimente când vine vorba de funcții noi, dar una dintre ele tocmai a ieșit din beta și poate fi experimentată de către publicul larg.

Dacă ești amator de WhatsApp, te vei bucura de modul foarte simplu în care creatorii aplicației de chat au facilitat participarea la videoconferințe. Dintr-un punct de vedere, este ca și cum WhatsApp s-a apropiat un pic mai mult de modul în care funcționează Zoom. Astfel, nu vei mai rata nicio videoconferință cu prietenii.

WhatsApp schimbă regulile pentru videoconferințe

De acum înainte, dacă cineva te sună cu video pe WhatsApp, nu mai trebuie să răspunzi imediat, mai ales dacă există și alți participanți la apel. Videoconferința poate să înceapă, tu vezi notificarea în aplicație legată de respectivul apel și poți participa în orice moment îți este ție confortabil. Nu mai trebuie să fie online în secunda în care apelul a început.

Mai mult decât atât, poți să intri sau să ieși din conferință pe toată perioada apelului, cu condiția să fi fost invitat la început. Chiar și dacă ai apăsat din greșeală pe Ignore la început, în fereastra de conversații din aplicația WhatsApp vei vedea apelul la care ai fost invitat marcat cu verde în partea de sus și poți intra în orice moment, independent de timpul care a trecut de când ai primit invitația.

Dacă vrei să participi la întâlnirea virtuală cu prietenul tău, dar ai o problemă cu altcineva din cercul vostru, înainte să intri în conversație poți vedea toți participanții și, așa, vei lua o decizie informată legată de participarea la conferință.

În final, această actualizare adusă WhatsApp este doar o formă de recunoaștere a popularității Zoom la nivel global. Este clar că oamenii acum își doresc un nivel sporit de flexibilitate în programele de socializare online pe care le utilizează, iar update-ul de acum ilustrează perfect schimbarea obiceiurilor noastre într-o lume, sperăm noi, post-pandemie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele