29 mai 2025 | 15:16

Giulia Anghelescu a ajuns la spital după ce a mâncat un fruct cumpărat din piață. Ce a pățit artista

ENTERTAINMENT
Share
Giulia Anghelescu a ajuns la spital după ce a mâncat un fruct cumpărat din piață. Ce a pățit artista
Giulia Anghelescu a fost internata dupa ce a mancat un fruct luat din piata

Giulia Anghelescu a tras o sperietură zdravănă și a ajuns de urgență pe patul de spital, după ce a consumat un aliment aparent inofensiv. Cunoscută pentru grija față de alimentație și stilul de viață echilibrat, artista a vrut să împărtășească experiența cu fanii ei, atrăgând atenția asupra pericolelor ascunse din fructele și legumele tratate cu pesticide.

Un fruct cumpărat din piață a trimis-o pe Giulia Anghelescu la spital

Giulia Anghelescu și-a alarmat fanii după ce a publicat o imagine din spital, cu o perfuzie în braț, semn că trecea prin momente dificile. Artista a povestit că a avut o reacție severă, apărută la scurt timp după ce a mâncat roșii cumpărate din piață.

”Nu mă așteptam ca ziua de astăzi să se desfășoare așa. Acum sunt mult mai bine… Se pare că roșiile pe care le-am cumpărat din piață au fost cele care m-au dat peste cap… Aveți grijă de voi!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Reacția organismului a fost atât de violentă încât a fost nevoie de intervenția medicilor și de transportul ei de urgență la spital. Din fericire, starea vedetei este acum stabilă, iar ea a dorit să transforme întâmplarea într-un avertisment public.

Fructele și legumele nu sunt mereu ”sigure”

Deși roșiile sunt considerate un aliment sănătos, incidentul prin care a trecut artista evidențiază riscurile tot mai frecvente ale consumului de produse contaminate cu pesticide.

Conform organizației ”Environmental Working Group”, roșiile, alături de alte fructe precum căpșunile, merele și strugurii, se află printre cele mai afectate de tratamente chimice. Medicii avertizează că astfel de situații nu sunt rare și că pesticidele pot provoca reacții alergice grave, mai ales în cazul persoanelor sensibile.

Spălarea temeinică a fructelor și legumelor este esențială, iar acolo unde este posibil, se recomandă achiziționarea produselor bio sau de la surse sigure.

Vezi și Adevărul despre roșiile țuguiate din pieţele din România. De ce sunt considerate periculoase și ce spun specialiștii!

”Aveți grijă ce puneți în farfurie!”

Giulia Anghelescu, care promovează frecvent un stil de viață sănătos, spune că experiența prin care a trecut a fost o lecție dură. Artista își îndeamnă acum urmăritorii să fie extrem de atenți la alegerile alimentare și să nu presupună că ”natural” înseamnă automat ”sigur”.

”Aveți grijă de voi!”, este mesajul simplu, dar puternic, transmis de artistă.

Incidentul servește ca un semnal de alarmă pentru toți cei care, în ciuda bunelor intenții, pot deveni victimele unor produse aparent sănătoase, dar periculoase din cauza substanțelor chimice utilizate în agricultură.

Vezi și Roșiile românești au apărut în piețe, dar sunt de neatins. Cât au ajuns țăranii să ceară pe un kilogram: „Foarte scumpe și nu sunt bune”!