08 mai 2024 | 11:13

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate ReturoSGR. Îți intră banii pe card, cum trebuie să procedezi, cât timp ai

ACTUALITATE
Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate ReturoSGR. Îți intră banii pe card, cum trebuie să procedezi, cât timp ai

Kaufland România a lansat o campanie specială care încurajează reciclarea ambalajelor și susține practicile sustenabile de consum.

Între 6 și 12 mai 2024, clienții care returnează ambalajele marcate SGR la automatele de colectare din magazinele Kaufland vor putea beneficia de o ofertă atractivă.

Cum funcționează campania pentru dublarea banilor pe sticle reciclate

Prin simpla utilizare a tichetelor valorice obținute pentru reciclare la cumpărături și scanarea Kaufland Card, fiecare client va primi un voucher în valoare egală cu cea a tichetului valoric utilizat.

Campania este valabilă pentru toate ambalajele returnate în perioada menționată, iar voucherul corespunzător va fi disponibil în contul fiecărui utilizator începând cu data de 23 mai 2024. Valoarea maximă a voucherului ce poate fi acumulată de un utilizator este de 50 de lei, echivalentul contravalorii tuturor tichetelor folosite.

Practic, poți recicla 100 de sticle pentru care primești 50 de lei la returnarea lor la Kaufland, iar alți 50 de lei îți vor fi virați în cardul tău de client al lanțului de supermarketuri. Astfel, se dublează banii pe care îi primești în mod obișnuit prin programul ReturoSGR.

Beneficii și modalități de utilizare a voucherelor la Kaufland

Voucherul primit poate fi utilizat în oricare dintre cele 178 de magazine Kaufland din România, începând cu data de 23 mai 2024. Acesta oferă flexibilitate maximă, permițând clienților să achiziționeze produse la alegere, în limita sumei acumulate. Este important de menționat că suma voucherului este echivalentă cu totalul garanțiilor recuperate prin intermediul tichetelor valorice, ceea ce încurajează o participare mai activă în procesul de reciclare și returnare a unui număr cât mai mare de ambalaje.

Noua inițiativă este parte a angajamentului continuu al Kaufland pentru sustenabilitate și responsabilitate socială. Prin amplasarea a 488 de automate de colectare la nivel național, inclusiv cel mai mare echipament de acest gen din România situat în parcarea magazinului Kaufland Barbu Văcărescu din București, compania facilitează accesul la reciclare pentru un număr mare de clienți.

Aceste demersuri reflectă viziunea Kaufland de a contribui activ la un mediu mai curat și de a oferi clienților toate resursele necesare pentru un stil de viață responsabil. În contextul unei prezențe impresionante pe piața europeană de retail și cu un angajament puternic față de comunitate, Kaufland se afirmă ca un lider în promovarea practicilor eco-friendly.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele