19 mart. 2024 | 23:17

Simona Halep, revenire spectaculoasă după suspendare. Cum a apărut pe teren la Miami FOTO

SPORT
Simona Halep, revenire spectaculoasă după suspendare. Cum a apărut pe teren la Miami FOTO
Simona Halep. Foto: Profimedia

Simona Halep a revenit pe teren după o pauză de 569 de zile. Sportiva din Constanța joacă în primul tur de la Miami Open. Ea și-a făcut o aparție spectaculoasă pe arena centrală, Granstadt. Ce ținută a ales.

Ce echipament a ales Simona Halep pentru meciul de revenire

Fostul lider mondial joacă pentru prima dată după o pauză de un an și șapte luni, din cauza suspendării pentru dopaj. Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 29 august 2022. Românca a primit un wild-card pentru a putea juca pe tabloul principal de la Miami Open și și-a început aventura în fața spaniolei Paula Badosa.

Pentru acest moment special, care marchează revenirea sa pe teren, Simona Halep a ales o ținută spectaculoasă. Ea a purtat la intrarea în arenă o costumație în culorile tricolorului României. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a avut echipamentul de joc de culoare albastră, un tricou galben pe deasupra și geanta în care își ține rachetele de culoare roșie. Ea a fost primită cu aplauze de toți românii prezenți în tribună.

Simona Halep.Simona Halep, revenire spectaculoasă după suspendare. Cum a apărut pe teren la Miami FOTO

Simona Halep.Foto: Captură DigiSport

Mesajul postat de Simona Halep înainte de meciul de la Miami

Simona Halep și Paula Badosa au mai fost adversare de două ori, la Wimbledon şi la Madrid, în 2022, ambele partide fiind câștigate de jucătoarea din Constanța.

Vezi și: Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea. Ce a spus despre Simona Halep după ce românca l-a acuzat de tot scandalul

Înaintea partidei, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele sociale cu referire la partida din turul inaugural de la Miami.

”Să ai curajul să speri, să îți urmezi inima și intuiția. Ele, cumva, deja știu ce vrei tu să fii cu adevărat. Orice altceva este pe locul doi”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe rețelele sociale, citat din Steve Jobs, cofondatorul brandului Apple.

În cazul în care va trece de Badosa, Simona Halep va juca în turul secund cu Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, care nu va evolua în prima rundă.

În cazul în care va trece de Badosa, Simona Halep va juca în turul secund cu Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, care nu va evolua în prima rundă.

  • Simona Halep bifează a zecea prezență pe tabloul principal de la Miami, competiție de categoria WTA 1.000.
  • Cele mai bune performanțe ale Simonei Halep la turneul din Florida sunt cele două semifinale atinse în 2015 și 2019, ea fiind oprită atunci de Serena Williams, respectiv Karolina Pliskova.

Ana Bogdan, eliminată la Miami

Ana Bogdan (66 WTA), prima reprezentantă a României care a intrat pe teren la Miami Open 2024, a fost învinsă clar în runda inaugurală. Sportiva din Sinaia a pierdut în fața Katerinei Siniakova, după un meci care a durat o oră și 25 de minute. S-a încheiat 6-2, 6-4.

Vezi și: Suma pe care o primește Simona Halep, dacă trece în turul doi la Miami. Este una importantă

În afară de Simona Halep, România mai are două jucătoare la Miami: Jaqueline Cristian, care o va întâlni pe Diane Parry, și Sorana Cîrstea. Fiind cap de serie, eava juca direct în runda a 2-a și se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre și Sloane Stephens și Angelique Kerber.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele